Затримуються тролейбуси: біля залізничного вокзалу трапилась ДТП

Затримуються тролейбуси: біля залізничного вокзалу трапилась ДТП
Фото ілюстративне зі сторінки КП "Електротранс"

Рух в обидві сторони неможливий. 

В обласному центрі трапилась дорожньо-транспортна пригода неподалік залізничного вокзалу. Зіткнулися два автомобілі. В комунальному підприємстві “Електротранс” повідомили, що автівки перегородили дорогу для тролейбусів. 

Внаслідок ДТП “рогаті”, що курсують біля вокзалу, не можуть їхати. Рух заблокували в обидві сторони.

— Шановні пасажири ХКП «Електротранс»! Інформуємо про затримку тролейбусів маршрутів №7, 7А, 13, 14, 9, 19, 15А, 3 через ДТП біля залізничного вокзалу  (зіткнення двох авто). Рух тролейбусів неможливий в обидва боки. Сподіваємось на розуміння! — повідомляють в “Електротрансі”. 

Відео дня

ОНОВЛЕНО:

Рух відновили о 8.57. Про це повідомили в "Електротрансі". 

Нагадаємо, у середу, 19 жовтня, подібне траплялось двічі. Спершу аварія трапилась у мікрорайоні Ракове. Зіткнулись 2 легковики: "Skoda Octavia" та "Skoda Superb". Вони загородили рух для тролейбусів. Орієентовно впродовж години авто прибрали та рух відновили. 

Згодом повідомили про ще одну ДТП, яка сталась на Катіоні, на розі вулиць Молодіжна-Тернопільська. Щоправда, тут впродовж кількох хвилин вдалося відновити рух.

Нагадаємо, міська влада запланувала покупку нових тролейбусів та таких, що вже курсували містами Європи. В найближчих планах закупити 40-50 нових тролейбусів. А також капітально відремонтувати наявні. Як хочуть змінити тролейбусний парк дізнавайтесь за посиланням.  

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up