У Кам’янці в ДТП травмувався 17-річний хлопець

У Кам’янці в ДТП травмувався 17-річний хлопець
Фото зі сторінки Кам'янецького РУП
  • Юнак їхав на мотоциклі та зіткнувся з легковиком. 

  • Його госпіталізували до лікарні. 

У неділю, 16 жовтня, в Кам’янці-Подільському трапилась дорожньо-транспортна пригода. В поліції повідомляють що близько 14:35 години по проспекті Грушевського мотоцикл зіткнувся з легковиком. 

17-річний мотоцикліст здійснив зіткнення із автомобілем "ВАЗ 21053" під керуванням 64-річного жителя Кам'янеччини, — інформують в поліції. 

Внаслідок ДТП мотоцикліст отримав травми. Хлопця госпіталізували до місцевої лікарні. Водій автомобіля тілесних ушкоджень не отримав.

Відео дня

За даним фактом слідчі Кам'янець-Подільського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження info. Обставини події встановлюються.

Нагадаємо, того ж дня в Старокостянтинові зіткнулись два легковики. Автомобіль «ВАЗ» під керуванням 33-річного чоловіка та «Volkswagen», за кермом якого перебував 20-річний місцевий житель. Останній легковик який рухався в зустрічному напрямку. 

В результаті зіткнення водій «ВАЗ» отримав травми. Чоловіка у важкому стані доставили до Старокостянтинівської багатопрофільної лікарні. На жаль, лікарі не змогли його врятувати. Від отриманих травм водій “ВАЗу” загинув. Більше про це читайте за посиланням. 

А минулого тижня між селами Сербинівка та Махаринці, що на Старокостянтинівщині, автомобіль влетів у дерево. 53-річний чоловік за кермом автомобіля «Оpel» не впорався з керуванням, з’їхав на узбіччя і врізався в дерево. Водій також помер у лікарні.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up