У центрі Хмельницького буде новий тротуар. Де та що саме роблять (ФОТО)

У центрі Хмельницького буде новий тротуар. Де та що саме роблять (ФОТО)
  • Замість старого асфальту в центрі міста викладають нову плитку.

  • Разом з цим облаштують клумби та висадять дерева.

  • Дізнавайтеся деталі.

На вулиці Староміській у Хмельницькому триває ремонт тротуару. Роботи розгорнулися на ділянці від провулка Йосипа Лапушкіна до вулиці Шестакова по лівій стороні, якщо йти до парку Чекмана. Частина тротуару вже встелена плиткою, частина тільки перерита та має бути підготовлена до укладання. Поряд стоїть плитка та будівельна техніка. Таку картину журналіст vsim.ua спостерігав вранці сьогодні, 8 листопада. Раніше тротуар був асфальтованим.

Ремонт на Староміській був передбачений ще на початку цього року у титульних списках, що схвалили у міській раді. У серпні був оголошений тендер на улаштування тротуарів у центральній частині міста. Перемогу здобуло ТОВ «Гранд Дорбуд». Воно погодилося виконати роботи за трохи більш як 3,4 мільйона гривень. Такі дані є у системі електронних закупівель «Prozorro».

Технічне завдання передбачає виконання таких робіт:

Відео дня

Окрім центральної частини міста, «Гранд Дорбуд» цього року також працює у Південно-Західному мікрорайоні. Загалом фірма часто отримує підряди на ремонти тротуарів та роботи зі щебеневим покриттям. Цього року ремонти тротуарів у центрі та Південно-Західному мікрорайоні були серед найприбутковіших.

Компанія «Гранд Дорбуд» заснована у Хмельницькому у квітні 2011 року. Статутний капітал складає 1,6 мільйона гривень. Основним видом діяльності є будівництво доріг і автострад. Керівником та засновником є Грант Карапетян. Такі дані є у сервісі «YouControl».

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (45)
  • Читач79

    А Сашка слухає, та їсть. В два горла. І пофігу йому на війну.  

    Там дорогі дерева посаджені прямо під електричними дротами. І вже дотикаються. Скоро будуть пиляти і купляти нові.

    Треба заборонити законодавчо в Україні установку плитки, як мафіозної технології.
  • Ніна Гуща

    Не раз проходжу цією дорогою.Вражає навіть не відсутність здорового глузду при плануванні ремонту дороги.Минулого року робили смуги із насадженнями,зараз  бордюри знову витягують,роблять все по другому колу.З однієї сторони вже начебто вистелили плитку.Та без сліз на ту роботу дивитися неможливо,таке враження,наче робиться для ворогів! Не для мешканців і гостей міста!!!Боляче на те все дивитися! І ще одне запитання до фахівців:"Куди і як стікатиме дощова чи снігова  вода?" Чи для таких доріг і тротуарів не передбачено ніяких стічних канавок?"
     І ще одне запитання.Підприємство,яке "ремонтує"ці дороги,несе відповідальність за якість виконаних робіт?
  • Лариса Буркалець

    Пане Симчишин, ви не хочете автостраду новою плиткою до Херсона побудувати?
  • Надія Козак

    Ну що Ви люди, а деж відмити міліони?

keyboard_arrow_up