На хмельницьких зупинках з'являться нові розклади руху

На хмельницьких зупинках з'являться нові розклади руху
  • Півтора роки тому на зупинках громадського транспорту встановили розклади руху. 
  • Після транспортної реформи, яку прийняли у грудня, графіки зняли. 
  • Нові розклади мають з'явитися вже з понеділка, 5 лютого. 

З серпня 2016 року хмельничани мали змогу бачити час, коли прибуде транспорт, а також інтервал руху та номер маршруту відразу на зупинці. Тоді "Електротранс" встановив 149 інформаційних табличок з графіками. На них витратили близько 200 тисяч гривень.

Та у грудні минулого року в міській раді прийняли нову транспортну реформу. Маршрути частини тролейбусів змінили. Не обійшлось і без коригування розкладу руху. Тому вже на початку січня старі інформаційні таблички почали знімати з зупинок. "Електротранс" замовив нові. 

- Як тільки затвердили маршрути тролейбусів, ми замовили у вінницькій фірмі нові розклади руху. Вони нам скинули готові, але ми знайшли помилки. Тому вони переробляють і мають завтра нам скинути чистовий варіант. Як тільки вони нам їх відправлять, то будемо встановлювати. То буквально декілька днів і все буде, - розповідає директорк КП "Електротранс" Віктор Паламарчук. 

Відео дня

На 198 новеньких розкладів руху комунальне підприємство витратило трохи більше 23 тисяч гривень. Кажуть, сума менша, аніж попереднього разу через те, що обійшлись лише друком графіків, а таблички залишились старі. 

Читайте також: Транспортна реформа у Хмельницькому: думки і пропозиції пасажирів

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Elena Blyaton

    Це копія розкладу руху міського транспорту у Вінниці)))...але там геть не має таких проблем як у нас!
  • Тома Косинская

    а розклади автобусів?  не маршруток, а саме автобусів? Коли їх повісять на зупинках?
  • Андрій Бриндак

    Для кого потрібен розклад?

    Тролейбуси його не дотримуються.

    В години пік їздять вкрай погано. Пасажирів і виручку перехоплюють маршрутки.

    А може так і потрібно бути?

    Може це такий договір?

    Мастер Автополив reply Андрій Бриндак

    Я уже писал, что так и будет. Пытаться увеличить количество длинных маршрутов, имея то же количество водителей, приведет к тому, что и старые и новые перестанут вообще графиков придерживаться. А ведь есть еще варианты, что водитель заболел, отпросился, в отпуск пошел.
  • Мастер Автополив

    Толку с этого расписания никакого, вчера два раза в назначенное время не было 17 троллейбуса.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up