На Кам’янеччині через негоду “швидка” потрапила в аварію

На Кам’янеччині через негоду “швидка” потрапила в аварію
Фото ГУ ДСНС у Хмельницькій області

На допомогу довелося кликати рятувальників. 

Ускладнення погодних умов на Хмельниччині призвело до збільшення кількості аварій. Так, неподалік Волочиська в ДТП потрапив рейсовий пасажирський автобус, який їхав із Варшави. В салоні було 23 дорослих та 2 дітей. Внаслідок аварії пасажири отримали травми, читайте деталі у матеріалі Біля Волочиська перекинувся пасажирський автобус. Є постраждалі (ВІДЕО)

Ще одна ДТП трапилась цієї ночі, 28 березня, на Кам’янеччині. Надзвичайники повідомляють, що в 03:30 до Служби порятунку повідомили, що на вулиці Фабрична в селі Завдівка авто швидкої допомоги зʼїхало з основної дороги. 

Продовжити рух далі змоги вже не було. На місці події прибули рятувальники. За допомогою тросу вони відбуксирували автівку на розчищену дорогу. Чи були на той момент у “швидкій” пацієнти не повідомляють. 

Відео дня

Додамо, що ще вчора в Хмельницькій області та й по всій країні синоптики оголосили штормове попередження. Дорожники Хмельниччини просять водіїв не залишати транспортні засоби біля лісосмуг. Адже через шквальний вітер та налипання мокрого снігу дерева та гілки падають на проїжджу частину та узбіччя. Наразі працівники дорожнього господарства працюють над усуненням наслідків негоди.

Також зазначимо, що негода вже наробила лиха на лініях електропередач. Лише в Хмельницькому відбулись аварійні відключення на 100 вулицях, а в області станом на 11 ранку внаслідок негоди знеструмлено понад 300 населених пунктів.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up