На Кам’янецькій латають асфальт: машини стоять у заторах

На Кам’янецькій латають асфальт: машини стоять у заторах
  • Комунальники ремонтують покриття на Кам’янецькій біля залізничного переїзду.

  • Працюють у «годину пік» і спричиняють затори.

  • Планують підлатати ще чотири вулиці.

Напередодні настання холодів хмельницькі комунальники взялися латати асфальт на головній вулиці міста — Кам’янецькій. Роботи розпочали з самого ранку. Близько 09:00 працівники комунального підприємства «БРЕД» вкладали нове покриття навпроти зупинки «Філармонія» (рух до центру міста). Пізніше перемістилися на міст через залізницю. Через це утворилися затори, адже комунальники зайняли майже дві смуги. 

Хід робіт і те, як ремонт заважає руху транспорту, на фото та відео зафіксували журналісти vsim.ua. Коли ми були на місці, один із працівників КП «БРЕД» (на фото у джинсах та чорній куртці) був зовсім не радий присутності журналіста — вимагав припинити зйомку та нецензурно лаявся. 

Про ремонтні роботи на Кам’янецькій ми розпитали головного інженера КП «БРЕД» Володимира Шваєнка. Він розповів, що поточний («ямковий») ремонт доріг найближчим часом триватиме на кількох вулицях міста.

Відео дня

— Погода поки що дозволяє нам проводити роботи, тому ми ще працюємо. Як тільки температура знизиться або будуть опади, ми перестанемо робити. Проводимо роботи для того, щоб зберегти дороги до зими у належному стані. Щоб не було на центральних вулицях транспортного колапсу і зменшити можливість аварій через ямковість. Працюємо, поки дозволяє погода, — розповів журналістам vsim.ua Володимир Шваєнко.

За словами головного інженера, працівники комунального підприємства зараз працюють не тільки на Кам’янецькій, а й на вулиці Степана Бандери. Пізніше планують підлатати Західно-Окружну, Курчатова. З цими локаціями планують впоратися до кінця цього тижня, якщо дозволить погода. Хочуть також підлатати вулицю Толстого, проте щодо неї Володимир Шваєнко не впевнений, адже сезон асфальтування вже завершується.

Нагадаємо, що 23 та 24 жовтня на вулиці Трудовій проводили поточний ремонт асфальту суцільним методом. Роботи охопили ділянку від Прибузької до Заводської. Для цього довелося обмежити рух транспорту. За даними управління ЖКГ Хмельницької міськради, ремонт обійшовся у 5,57 мільйона гривень. Виконувало роботи ПрАТ «Хмельницьке ШБУ №56».

Ремонт на Кам'янецькій біля мосту через залізницю

Ремонт на Кам'янецькій неподалік філармонії

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Іван

    хай би вночі латали, а не тоді коли люди на роботу їдуть
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up