На Кам’янецькій за 2,5 мільйона гривень зроблять заїзну кишеню

На Кам’янецькій за 2,5 мільйона гривень зроблять заїзну кишеню
Фото з архіву редакції
  • Вулицю в центрі Хмельницького розширять для заїзду громадського транспорту.

  • Проєкт облаштування кишені існує від 2018 року, проте його реалізації заважала відсутність фінансування.

Зупинка громадського транспорту «Філармонія» (навпроти магазину «Мрія») зазнає змін. Цього року там зроблять заїзну кишеню. На ці роботи планується витрати 2,5 мільйона гривень. Така інформація міститься у титульних списках департаменту інфраструктури Хмельницької міської ради. Облаштування заїзної кишені планується провести у середині року. Начальник відділу організації безпеки дорожнього руху департаменту Олександр Ковальчук розповів журналістам vsim.ua, що проєкт на ці роботи виконаний 2018 року, тому він потребує коригування, яке зроблять до початку робіт.

Місце, де облаштовуватимуть заїзну кишеню

Про облаштування заїзних кишень на Кам’янецькій ми вже розповідали вам раніше. Хоч і проєкти на ці роботи вже давно зроблені, взятися за це комунальникам заважала відсутність фінансування. У планах є також облаштування кишені навпроти СІЗО. За попередньою інформацією, це обійдеться приблизно у 2,5 мільйона гривень. Облаштування заїзних кишень потребує перенесення електроопор та торгових точок. Крім того, на зупинці біля «Філармонії» потрібно облаштувати підпірну стінку.

Читайте також:

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (18)
  • Olga Grigoruk

    Почему,мои думки. Викреслюють!!!!!я вчилась. В  украини
  • Olga Grigoruk

    Хай будет нель
  • Олександр Крамар

    5 мільйонів за те, щоб переставити біля 50-60 м бордюрів. Це крутіше, ніж нужник за мільйон.
  • Inna Kulesha

    Клас роблять, потім руйнують, щоб переробити,? А думати,? Семь раз отмерь, один отреж не по карману? 🤔🧐
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:01 Хмельниччину засипало снігом: яка ситуація на дорогах (ВІДЕО) play_circle_filled 12:37 Посмертна донорка з Шепетівки врятувала життя чотирьом людям photo_camera 12:04 На Хмельниччині жінка під час обіду зарізала чоловіка 11:40 Чи буде сніг? Прогноз погоди у Хмельницькому на 20-23 березня Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up