На маршрут №29 “Озерна-Катіон” запустили великогабаритні автобуси

На маршрут №29 “Озерна-Катіон” запустили великогабаритні автобуси
Тут і далі фото зі сторінки Миколи Ваврищука
  • Відсьогодні автобуси за маршрутом 29 ходитимуть кожні 15 хвилин. 

  • Новий транспорт — низькопідлоговий та зручний. 

  • Однак, на вихідні великі автобуси поки не ходитимуть. 

Відсьогодні, 18 квітня, в Хмельницькому курсуватимуть великогабаритні автобуси на популярному 29-му маршруті. Він курсує сполученням “Озерна-Катіон” та має на шляху 48 зупинок. Відтепер автобуси на цьому маршруті ходитимуть кожні 15 хвилин. 

Заступник міського голови Микола Ваврищук повідомив, що нові автобуси — низькопідлогові і зручні. 

— На маршруті 29 від сьогодні курсують великогабаритні автобуси. Зранку вже встиг покататися на 2-х із них. Звертаю увагу пасажирів на те, що тепер 29 ходитиме кожні 15 хвилин. Поки що перевізник не може курсувати великими автобусами на вихідні. Але це питання вирішиться згодом, — зауважив Ваврищук. 

Відео дня

Автобус зупиняється на таких зупинках:

Детальний графік руху можна знайти за посиланням

— Цього року плануємо ще кілька маршрутів перевести на транспорт великого або середнього розміру. У 2022 році в місті почали курсувати понад 20 таких автобусів. У поточному році буде не менше, — додав Микола Ваврищук. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • GingerbreadBan

    Відсьогодні, 18 квітня, в Хмельницькому курсуватимуть великогабаритні автобуси на популярному 29-му маршруті. Він курсує сполученням “Озерна-Катіон” та має на шляху 48 зупинок.

    Помилка. Немає на шляху маршрута 48 зупинок, є лише 25. А 48 хвилин - це час руху по маршруту від кінцевої "Озерна" до зупинки "Новатор"
  • Ivan Petrov

    Серйозно???

    15 хвилин кажете?

    А те що з 7 автобусів - 5 чи то не вийшли на маршрут, чи то до 11:00 вже зійшли, чи заблудилися, чи на них досі хтось не там "катається" так і має бути???

keyboard_arrow_up