На Озерній з’явиться новий світлофор: яким він буде

На Озерній з’явиться новий світлофор: яким він буде
Тут і далі фото з сайту Хмельницької міської ради та Департаменту інфраструктури міста

Поруч з новим світлофором зроблять пішохідний перехід та встановлять освітлення. 

У Хмельницькому взялися за облаштування нового світлофора у мікрорайоні Озерна. Його встановлюють на перехресті вулиць Степана Бандери та Панаса Мирного. У міській раді зазначають, це необхідно для покращення умов та безпеки дорожнього руху на перехресті. 

Працівники комунального підприємства по будівництву, ремонту та експлуатації доріг вже встановили світлофорні стійки, 8 транспортних та 6 пішохідних світлофорів. На цьому тижні також запланували прокласти й кабелі живлення до світлофору.

Відео дня

У мерії додають, що світлофорний об’єкт також обладнають пристроями звукового супроводу для людей з вадами зору та встановлять систему відеоспостереження.

Крім самого світлофору на перехресті Бандери-Мирного мають облаштувати 2 додаткові регульовані пішохідні переходи. На тротуарах перед “зеброю” встановлять елементи тактильної плитки на підходах до неї. А ще обіцяють зробити освітлення. 

 

 

 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Yuriy Major

    В Хмельницькому, має бути 5світлофорів на метр квадратний. І три лісапетні доріжки. Між ними, ще можна збудувати висотку...

keyboard_arrow_up