На Тернопільській, Свободи та Лісогринівецькій: патрульні шукають свідків трьох ДТП

На Тернопільській, Свободи та Лісогринівецькій: патрульні шукають свідків трьох ДТП
Тут і далі фото зі сторінки управління патрульної поліції в Хмельницькій області

Невідомі пошкодили “BMW", "ВАЗ" та “Volkswagen".

 

В обласному центрі побільшало аварій, після яких водії-порушники тікають з місця ДТП. Про це свідчить збільшення кількості повідомлень про пошук свідків аварій. Днями трапилось ще три пригоди, в яких розшукують винуватців. 

Так, з 13:40 години 6 вересня по 14:25 годину 7 вересня, на вулиці Тернопільській, поблизу будинку № 15/2, пошкодили автомобіль “ВАЗ 21053”. Хто саме це зробив, правоохорнцям наразі невідомо. 

Відео дня

Трохи згодом, того ж 6 вересня, о 21:57 годині, на вулиці Лісогринівецькій, поблизу будинку № 18, невідомий водій на автівці темного кольору стукнув автомобіль “BMW 530d”. Після цього втік з місця пригоди. На жаль, фото пошкоджень в поліції не надали.

А вже 7 вересня, з 09:20 по 14:55 годину, на вулиці Свободи, поблизу будинку № 70, пошкрябали автомобіль “Volkswagen Jetta”.

— Відділ розшуку та опрацювання матеріалів ДТП управління патрульної поліції в Хмельницькій області просить усіх очевидців чи осіб, які володіють будь-якою інформацією з приводу вищевказаної події зателефонувати на службу “102” та допомогти встановити обставини. Дякуємо за допомогу!” — повідомляють в поліції.

До слова, ще одна пригода сталась 4 вересня на трасі «Житомир-Чернівці». На 261-му кілометрі автодороги Н-03 водій на автівці “Fiat” зіткнувся з “Volvo FH 420”. Після цього він так втік з місця ДТП. У поліції зазначають, “Fiat” був білого кольору з причепом. Наразі водія розшукують правоохоронці

Нагадаємо, ще про двох горе-водіїв, яких шукає поліція. Так, нещодавно на тій же трасі «Житомир-Чернівці» невідомий водій на “Hyundai Santa Fe” збив електроопору. І втік з місця ДТП. 

А на Заготзерно, на перехресті вулиць Трудової та Чорновола автомобіль “Renault Megane 2” зіткнувся з “Volkswagen Transporter”. Водій-порушник також втік з місця аварії. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Читач89

    Якщо машина припаркова не правильно це неозначає що її треба пошкодити.

    ЧитачЧитачів reply Читач89

    А що, у вихлопну трубу цілувати?
  • ЧитачЧитачів

    За таку парковку ту Джету спалити треба.

    ЧитачЧитачів reply ЧитачЧитачів

  • Рома Томанец

    Вчора по Купріна зловили за кермом пьяного в стельку дурника, визивали доблесну поліцію,
    1) диспетчер хвилин 10 зясовував мої особисті данні2) сказала що надіслала патруль,3) чекаємо ще+15 хв, передзвонює диспетчер питає чи ми ще тримаємо ідіота (він до речі почав буянити та спробував втікти) просить зачекати ще 15хв група швидкого реагування нібито вже виїхала))) 4) чекаємо 15хв, чудік вже встиг одуплитись і почав буянити, 5) втік, поліція не приїхала-всі розїхались, У мене питання нах такі мра за наші податки, 40 хв можна з любого кінця міста приїхати))

    ЧитачЧитачів reply Рома Томанец

keyboard_arrow_up