На Зарічанський водій іномарки збив жінку на пішохідному

На Зарічанський водій іномарки збив  жінку на пішохідному
63-річна хмельничанка потрапила під колеса автомобіля на нерегульованому пішохідному переході.

За повідомленням Хмельницького обласного управління міліції, аварія сталася 30 жовтня близько 18:00. За кермом автомобіля  «Деу Ланос» був 56-річний місцевий житель.   результаті ДТП жінка отримала тілесні ушкодження та госпіталізована в травматологічне відділення Хмельницької обласної лікарні.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (13)
  • Правдолюб

    А може гальма якраз у той момент відмовили чи ще щось трапилось з автомобілем чи водієві погано тимчасово стало. Звісно, що з водія це не знімає відповідальності, але пішоходи також мають дбати про свою безпеку, бути обережними, навіть при переході на пішохідному. Вважаю, що по пішохідному можна переходити, коли пішохід ступив на пішохідний і автомобілі  зупинилися остаточно, щоб пішохід зміг безперешкодно перейти дорогу. А не думати, що пішохідний перехід це якесь чарівне місце, де чиняться чудеса.

    Ксенія reply Правдолюб

    Може не може,подивіться статистику за останній місяць по нашому місту.Який жахливий відсоток ДТП скоєнних на пішохідних переходах та світлофорах.Це просто в голові не вкладається,а жертвами стають літні люди ,діти.Вина у всьому -недосконале законодавство.Якби за такі порушення пожиттєво забирали права з повною компенсацією збитків-було б інакше.А в нас все безнаказанно.Водії в нас так"права купив,а їздити не купив".Вони просто не бачуть перед собою ні переходів,ні світлофорів ,ні людей. ВІД ДТП СТАТИСТИКА ЖЕРТВ ПО МІСТУ  ,ЯК НА СХОДІ ВІД ВІЙНИ.ДАЇШНИКИ РОЗЗУЙТЕ ОЧІ ТА ПОЧИНАЙТЕ ЗМІНЮВАТИ РЕЖИМ
  • PAL

    (PAL) Похоже, тупые водители объявили войну пешеходам.

    Правдолюб reply PAL

    Ти якийсь хворий чи що, чи в дитинстві сильно головою вдарився?

    PAL reply Правдолюб

    Ты наверное и есть один из тупых водителей.

    Правдолюб reply PAL

    А в іншій статті коментував, що пішоходів потрібно карати

    PAL reply Правдолюб

    И такой же тупой пешеход
  • Анонім

    Не названия города, не названия  улицы.
  • UkrRiot

    Ланос - іномарка?

    Правдолюб reply UkrRiot

    Слово "іномарка" вжито для загострення уваги читачів-заздрісників. Бо якщо напишуть, що на Запрожцеві, то заздрісники навіть читати не будуть статтю.

    UkrRiot reply Правдолюб

    Правдолюб??

    Світлана reply UkrRiot

    100%

    Анонім reply UkrRiot

    писав писака...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:06 Закупнянський кар’єр на Хмельниччині приватизувала харківська компанія 19:24 Лікарня у Хмельницькому почала продавати електроенергію, яку виробила на даху. 18:35 Зеленський вручив нагороди прикордонникам у Хмельницькому (ВІДЕО) 17:51 Поселення старожителів на Хмельниччині мало не стало сільськогосподарською землею Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 17:08 У громаді на Хмельниччині запустять безкоштовний автобус до кладовища 16:31 На Хотовицького затримали чоловіка з наркотиками, – поліція 16:06 Симчишин ухвалив чотири кадрові рішення (ІМЕНА) 15:45 Нові знижки на улюблені товари в мережі супермаркетів «Грош»! (новини компаній) 15:20 На Хмельниччині на воді за добу загинули двоє людей 15:10 До кладовища у Шаровечці курсуватиме додатковий транспорт 14:06 Закон про мобілізацію, НМТ й запис до школи: про зміни в травні для хмельничан 13:34 Зеленський побував у Хмельницькому (ВІДЕО) play_circle_filled 12:01 У Старокостянтинові в квартирі вибухнула граната. Є постраждалий 11:51 Чому скорочують Хмельницький обласний ліцей? Версія влади та позиція батьків і вчителів 11:00 Сергій Тюрін офіційно став головою Хмельницької ОВА 10:24 «Пішов неповторний голос». Хмельничани попрощались з артистом ансамблю «Козаки Поділля» 09:20 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up