Невідомі пошкодили “Tesla” та ще два легковики: подробиці

Невідомі пошкодили “Tesla” та ще два легковики: подробиці
Тут і далі фото УПП у Хмельницькій області
  • Електрокар стояв на Старконівському шосе. Власника поруч не було. 

  • Тих, хто наніс шкоду автівці розшукує поліція. 

Останнім часом в обласному центрі почастішали випадки аварій, після яких порушники тікають з місця пригоди. Про це свідчить збільшення кількості повідомлень про пошук свідків ДТП. Нагадаємо, сьогодні ми писали про те, що розшукують винуватців, які пошкодили дві “Toyota”. Поліцейські знову попереджають про 3 нові інциденти. 

На Старокостянтинівському шосе, 26 невідомі пошкодили автомобіль марки “TESLA MODEL 3”. Це трапилось в період з 11:00 години по 20:00 годину 20 грудня. 

Відео дня

Перед цим, в період з 15:50 по 16:20 годину 19 грудня, на Озерній нанесли шкоди автівці марки “VOLKSWAGEN POLO”. Це трапилось на вулиці Панаса Мирного 18а. 

А ще раніше, в період з 08:00 п 12:00 годину 7 грудня, на вулиці Довженка 1, трапилась ДТП з автівкою “BMW 320I”. Машину також пошкодили. Винуватців розшукують. 

— Відділ розшуку та опрацювання матеріалів ДТП управління патрульної поліції в Хмельницькій області просить усіх очевидців чи осіб, які володіють будь-якою інформацією з приводу вищевказаної події зателефонувати на службу “102” та допомогти встановити обставини. Дякуємо за допомогу!” — повідомляють в поліції.

Також додамо, що в області побільшало аварій, які трапляються на зимовій дорозі або в темну пору доби. Поліцейські просять усіх водіїв та пішоходів бути обережними, дотримуватись правил дорожнього руху, враховувати погодні умови та носити світловідбиваючі елементи на одязі коли немає денного світла. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач94

    Так тому тесловоду и нада -)))) ЫЫЫЫ

keyboard_arrow_up