Перебігав дорогу. На Хмельниччині під колеса авто потрапив 11-річний хлопчик

Перебігав дорогу. На Хмельниччині під колеса авто потрапив 11-річний хлопчик
  • Аварія сталася у Кам'янці.
  • Дитину госпіталізували.
 

Дорожньо-транспортна пригода сталася 31 січня на вулиці Дружби народів неподалік кафе. 65-річний місцевий житель на автомобілі «Volkswagen Passat» збив 11-річного хлопця, який перебігав дорогу в невстановленому місці.

У результаті ДТП пішохід отримав ушкодження. Дитину госпіталізували у травматологічне відділення міської лікарні. Про це повідомили у секторі комунікації поліції області.

За даним випадком працівники поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України і наразі встановлюють усі обставини подій.

Відео дня

Читайте також:

На Хмельниччині судили водія, який відгамселив пішохода до втрати свідомості

На Хмельниччині Volkswagen збив 24-річного пішохода
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (46)
  • Михайло Макогон

    Я згідний з багатьма коментарієма але ми водії якщо профіонали повині  враховувати дорожні обставини на два кроки в перед треба уважно стежити за безпекою тому що ми водії повині знати пдд на відмінно якщо дитина вибігла на проїзду частину в забороненому як на мою думку кожен розумний водії міг би хоть якось відрегувати.
  • Читач12

    Нет, ребёнка конечно жалко, пусть быстрее выздоравливает, но и водителя жалко недай Бог в таком возрасте попасть в тюрму ещё и не посвоей вине. Ужас!
  • Читач36

    щоб діти були цілі й неушкодженні повинні дбати батьки апотім левову частку вчителі у школах! Добре й розумне важко привити тим укого мізки в тумані, голова в капюшоні куртки, руки в кишенях, в вухах навушники від телефону і повзе через проїжджу частину вулиці з дитиною!
  • Каріна Вишневська

    Так йому треба ...а через таких тепер водія будуть судити....

    Катерина Фігель reply Каріна Вишневська

    Ruslana Tatarevska яка вона шановна,як можна таке писати,вона не в своєму розумі,схаменися

    Каріна Вишневська reply Каріна Вишневська

    Якщо ви так прокоментували то ви так само переходите дорогу що возмущаєтесь треба очі добре відкривати і дивитись по сторонах

    Dima Kolomiichuk reply Каріна Вишневська

    Ruslana Tatarevska шановна, каріна! І ти ходиш ногами! На все свій час!

    Каріна Вишневська reply Каріна Вишневська

    А тепер що водія ще посадять а винен хто якщо розібратися в цій ситуації... думаю наша міліція гідно і справедливо прийме міри...

    Каріна Вишневська reply Каріна Вишневська

    Ruslana Tatarevska
    А що неправду написала бачу не раз як в Каменці люди переходять на червоне на пішохідному ...Тут взагалі як дорогу переходити в не положиному місці ...ви напевне так само робите шановна якщо мене тут звинувачуєте в коментарі..люди ще не таке тут написали зато правду в очі ..

    Ruslana Tatarevska reply Каріна Вишневська

    Каріна Вишневська думай що пишеш шановна
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:11 У Хмельницькій міськраді прозвітували про ремонт у «Дитячому світі» (ФОТО) 17:46 Хмельниччина втратила десятьох захисників: імена 16:51 Хмельничанка опинилась у пастці у власній квартирі. Знадобилась допомога поліцейських 16:09 Холодно вночі і тепло вдень: прогноз погоди на Великдень на Хмельниччині Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 15:21 У Хмельницькій області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки 14:36 Складаємо великодній кошик: що обов'язково класти, а що під забороною освячення 13:51 На Хмельниччині поліція викрила псевдомінера. Йому загрожує в’язниця 13:02 СБУ закликає жителів Хмельниччини не відвідувати масових зібрань на Великдень 12:14 На пожежі у Хмельницькому знайшли тіло чоловіка 11:29 Тонули у смолі під палаючим сонцем: на Хмельниччині офіцер врятував цуценят (ФОТО) 10:38 Отримали остаточний вирок нападники, які катували та обікрали пенсіонерку 09:52 Від сьогодні змінюється позначення навчальних автівок 09:08 На Хмельниччині розкладатимуть вакцину від сказу для тварин: як вони виглядають
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up