Якою має бути вартість проїзду в громадському транспорті Хмельницького (ГОЛОСУВАННЯ)

Якою має бути вартість проїзду в громадському транспорті Хмельницького (ГОЛОСУВАННЯ)
Фото із архіву vsim.ua.
  • Тарифи на проїзд у місті не змінювалися більше року.
  • У січні 2018-ого перевізники заявили, що бажають збільшити ціни.
  • Якою має бути вартість проїзду? Голосуйте і коментуйте.

Востаннє тарифи на проїзд у Хмельницькому змінювалися у березні 2017 року. Відтоді у тролейбусах потрібно платити 2,50 гривні, а в маршрутках і автобусах – по 4 гривні.

Після введення в дію нової транспортної мережі перевізники знову заговорили про необхідність підняття тарифів. Першим про це заявив ФОП Мішин, який обслуговує маршрути № 12у, 21, 22, 61. У січні він заявив, що проїзд має коштувати мінімум 6 гривень. У мерії тоді сказали, що про збільшення ціни поки не будуть навіть говорити.

У період із 14 по 20 квітня проводили обстеження пасажиропотоку. Усі дані про те, скільки людей на якому маршруті катається, мають обробити в управлінні економіки. Саме його працівники перевіряють розрахунки про нові тарифи на проїзд, які подають перевізники.

Відео дня

Пропонуємо проголосувати за ту вартість проїзду, яка найбільш оптимальна на вашу думку. Не забудьте коментувати і обговорювати тему.

 

Читайте також: 

Монетизація пільг на проїзд у Хмельницькому. Що кажуть міська рада і перевізники

Хмельницький без маршруток: про ідею з народу і позицію влади

Біля “Юності» з маршрутки випала пасажирка

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (83)
  • Катя Попик

    Як тюлька в банці, завдяки мізерному тарифу, ще трошички і будемо як тюлька в  піпетці
  • Pavel Kondrashov

    Вспомните как симчишин ОРАЛ, на майдане, про тарифы, зарплаты, дороги, жеки и мн.др. И что?  Люди, Вас снова на...т. Все уже забыли про раду майдана, про контроль за владою. А вообще на х... я это всё пишу ???
  • Сіма

    Ви так ниєте, ніби вас змушують у тих некомфортних маршрутках і переповненому транспорті їздити. Їдете отже вам добре. Попит породжує пропозицію.  Якщо не подобається, то ходіть пішки або платіть більше то може тоді і  щось зміниться на краще
  • Ніна Книш

    ціна на тролейбус і так  не є низькою при наших зарплатах всіх зведених до мінімалки 3000 грн.

    Сіма reply Ніна Книш

    То ваші проблеми, що зарплата у вас низька. Шукайте  кращу роботу або звертайтесь до свого працедавця з цього питання.

    Александр Черненко reply Сіма

    Чуєш умнік а яка твоя зп? чи тебе ще досі батьки спонсорують?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up