Якою має бути вартість проїзду в громадському транспорті Хмельницького (ГОЛОСУВАННЯ)

Якою має бути вартість проїзду в громадському транспорті Хмельницького (ГОЛОСУВАННЯ)
  • В міській раді заговорили про підняття тарифів на проїзд.
  • Якими ж вони мають бути? Голосуйте і коментуйте.

Перевізники Хмельницького ще спочатку року почали говорити, що діючі тарифи на проїзд для них збиткові. Тому просять підняти їх вартість. Звернулися для цього в міську раду й подали відповідні розрахунки. Раніше у розмові із журналістом vsim.ua перевізники говорили, що вартість однієї поїздки в маршрутках і автобусах має бути 6 гривень.

В міській раді на основі поданих розрахунків пропонуються встановити наступні тарифи:

  • 3,50 грн. - у тролейбусах  (2,50 грн. – діючий)
  • 5,00 грн. - у маршрутках і автобусах (4 грн. діючий)

Скільки ви готові платити за проїзд в громадському транспорті Хмельницького? Голосуйте окремо за ціни для тролейбусів і маршруток з автобусами.

Відео дня
cript>(function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src='https://embed.playbuzz.com/sdk.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}(document,'script','playbuzz-sdk'));
 

Нагадаємо, що влада також планує ввести автоматизовану систему обліку оплати проїзду у транспорті, за якої розрахунок може бути іншим. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (94)
  • яцык

    4 коп. тролейбус і 5 коп. автобус .
  • пусик

    нащот безплатного проїзду пенсіонерів так і має бути, практично всі хто получає мінімальну пенсію їздять в тролейбусі, а що вони мають ще робити( в санаторіях відпочивати) їздять шукають де що можна дешевше купити, жити то якось треба! люди відпахали ще напевно при ссср по 40-45років і тут їм государство вділило! ну звичайно є що получають і 5 тисяч за ще менший стаж но за таку саму роботу))))) і злі вони і невоспітані(будеш тут добрим і веселим)
  • Мастер Автополив

    Ехал вчера в 17 утром. Рейс 8 30. Одни пожилые люди. Причем абсолютно невоспитанные. Сидишь наконец, после всех базаров - центральный пол-салона вышло. А рядом сидит дед и давай тебе, что-то рассказывать. Какая нах работа, они в 80% тупо между базарами катаются. Каменецкий переезд и центральный.
  • Sheee

    тролейбуси - 3 грн, автобуси - 5 грн, маршрутні смердючі тарадайки - 10 грн, а краще 15.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up