Понад пів мільйона штрафу отримав хмельничанин, який таксував на авто з литовськими номерами

Понад пів мільйона штрафу отримав хмельничанин, який таксував на авто з литовськими номерами
Фото: pronews.com.ua
  • Чоловік таксував на автівці з іноземною реєстрацією.
  • Також власник авто не платив митні платежі.
  • За це його оштафували на 508 712 гривень.

У Хмельницькому оштрафували чоловіка, який використовував автівку з іноземними номерами як таксі. Про це повідомили у прес-службі Хмельницької обласної адміністрації.

"Громадянин неправомірно користувався транспортним засобом, стосовно якого надано пільги щодо сплати митних платежів, в інших цілях, ніж ті у зв'язку з якими було надано такі пільги, тобто вчинив дії, спрямовані на неправомірне звільнення від сплати митних платежів чи зменшення їх розміру, а також інші протиправні дії, спрямовані на ухилення від митних платежів", - зазначили у повідомленні.

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити ЗАЗ в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

Хмельницька митниця ДФС порушила справу проти таксиста за порушення митних правил за статтею 485 Митного кодексу України.

Відео дня

Тепер за рішенням Хмельницького міськрайонного суду, чоловікові доведеться заплатити 508 712 гривень штрафу. Це становить 300% з несплаченої суми митних платежів.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Олекса Шумейко

    Наша влада це дурдом.
  • толік

    А коли оштрафують тих хто зробив таке дороге розмитнення? Позорисько! Ні в одній країні такого нема і не було!
  • Oleksandr

    Я завжди офігевав з таких таксі, дурному ж ясно, що так за кермом не представник іноземної фірми, паліво 100%.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:21 Переплатили за світло: 160 тисяч повернуть сільській раді на Хмельниччині 16:42 16-річна Софія Іскрук загинула в ДТП у Кам’янці. Що відомо про школярку 16:11 Дівчина з Хмельниччини здобула золоту нагороду Київського напівмарафону Незламності 15:32 Які ціни на полуницю і лохину в Хмельницькому (ІНФОГРАФІКА) photo_camera Від читача 12:19 Відділенню інвазивної кардіології та інтервенційної радіології №1 КНП "ХОССЦ" (м.Хмельницький) - 3 роки! 15:27 Масштабна ДТП поблизу Хмельницького: в аварію потрапило 5 авто photo_camera 14:53 Дві хмельничанки стали призерками Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології 14:08 У Хмельницькому з 1 травня розпочнеться набір першокласників: як записатись 14:01 Весняне прибирання: довіртесь професіоналам, замовте клінінгові послуги в Хмельницькому 13:31 Хотіла погасити кредит – натомість втратила всі заощадження жителька Шепетівщини 12:33 Медуніверситет намагався стягнути гроші за навчання з відрахованої хмельничанки, яка живе у США 11:50 Хмельницькі волонтери збирають на антену для «Мавіка» спецпризначенцям. Як долучитися? 11:45 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 11:17 Вчителя з Хмельниччини нагородили почесною відзнакою командувача ОК «Захід» photo_camera 10:29 На Хмельниччині судитимуть водія вантажівки за ДТП, у якій загинула 5-річна дівчинка 09:25 На Хмельниччині збили один «Шахед» 20:51 За погрози дружині суд відправив мешканця Хмельниччини на громадські роботи 20:11 Тато захищатиме з небес: на Шепетівщині попрощалися з воїном Юрієм Ткачуком 19:23 На Летичівщині зіткнулися дві автівки. Є постраждалі 18:50 Список 78 шкіл Хмельниччини, які можуть закрити
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up