Призначили начальника управління транспорту Хмельницького

Призначили начальника управління транспорту Хмельницького
Скріншот з відео «Суспільного»
  • Управління з 2015 року не мало повноцінного начальника, а тільки виконувача обов'язки.

Міський голова Олександр Симчишин призначав начальника управління транспорту і зв'язку міськради. Ним став Костянтин Костик, який донині виконував обов'язки керівника, при цьому офіційно будучи заступником начальника управління. Відповідне розпорядження очільника Хмельницького з'явилося сьогодні, 3 квітня. Формально Костянтин Костик стане начальником завтра, 4 квітня. Разом з цим він отримає новий, дев'ятий, ранг посадової особи місцевого самоврядування, а також йому встановлять надбавку у 50% від окладу за високі досягнення у праці.

Нагадаємо, що управління транспорту тривалий час — принаймні вісім років — було без повноцінного керівника. Керували ним виконувачі обов'язки начальника. Раніше, 27 лютого, ми розповідали вам про те, що рішення про призначення начальника управління може бути ухвалене найближчим часом.

— Міський голова дає кожному [виконувачу обов'язки начальника] випробувальний період. Якщо за цей час керівник доводить, що він може бути начальником управління, то через деякий час призначається начальником управління. Тому по цих управліннях (транспорту та ДАБК — прим. авт.), я думаю, може бути в такому форматі. Ці виконувачі обов’язків (Костик та Вінер — прим. авт.) показують себе з непоганої сторони, — сказав заступник міського голови Микола Ваврищук.

Відео дня

Також він розповів, що виконувачі обов’язків отримують дещо меншу зарплату, ніж вони могли б отримувати у статусі «повноцінних» начальників. Однак обов’язки та завдання у них «повноцінні».

Як ви вважаєте, які завдання стоять перед новим начальником управління транспорту Хмельницького? Пишіть у коментарях.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Olexandr Shushvar

    Він вплив на маршрутників всерівно не має, як 20.00 погано їздили так і будуть їздити.
  • Ivan Ostapishyn

    ВІТАЮ!
  • Галина Адамчук

    Дуже прошу розберіться з швидкістю маршруток.Минулої неділі їхала 27 маршруткою,водій рухаючись по проспекту чуть не збив пішохода,різко загальмував так,що я вилетіла з переднього місця аж до лобового стікла,головою вдарилася і впала.Водій продовжував їхати далі,не звертаючи уваги,сказав,якби трималася,то б не вилетіла.Якось так.

    Валя Легкун Макогончук reply Галина Адамчук

    Галина Адамчук  а пішохід переходив дорогу правильно?!

    Юрій Гудок reply Галина Адамчук

    Ходіть будь ласка пішком. Або придбайте самокат що зараз дуже модно і актуально

    Алексей Малюта reply Юрій Гудок

    Ну, ти і "дал-біб"... сам, катаєшся на самокаті ???
  • Данилюк Вита

    Вау!! Вітаю🤗

keyboard_arrow_up