П’яний 17-річний за кермом та втікач на «Range Rover»: хроніка ДТП у Хмельницькому

П’яний 17-річний за кермом та втікач на «Range Rover»: хроніка ДТП у Хмельницькому
«Fiat» після ДТП на проспекті Миру 7 грудня
  • За 8 днів у місті сталися 22 аварії.

  • На вулиці Курчатова спіймали п’яного 17-річного хлопця за кермом.

  • П’яного таксиста без ліцензії помітили на проспекті Миру.

Журналісти vsim.ua продовжують аналізувати ситуацію на дорогах Хмельницького. За останні 8 днів у місті сталися 22 аварії. Від 31 грудня до 7 січня поліцейські спіймали 22 п’яних водія.

П’яний на «Range Rover» тікав від поліцейських

2 січня на вулиці Свободи патрульні помітили «Range Rover», водій якого грубо порушив Правила дорожнього руху. Поліцейські намагалися зупинити водія, але він почав тікати. На перехресті Грушевського та Толстого зловмисник зіткнувся з «Renault». На цьому водій «Range Rover» не зупинився та поїхав далі у напрямку Львівського шосе. Там він зіткнувся з «Volkswagen Golf», який в результаті удару зіткнувся з сусіднім «Audi». У результаті ДТП постраждали двоє людей: 22-річний водій та 43-річна пасажирка автомобіля «Volkswagen Golf». Після цього водія «Range Rover» затримали. 39-річний чоловік мав ознаки алкогольного сп’яніння. У минулому він уже притягався до адміністративної відповідальності за керування автомобілем напідпитку та навіть був позбавлений судом водійського посвідчення на рік.

Фото сектору комунікації ГУ НП у Хмельницькій області

П’яний таксист без ліцензії

3 січня на проспекті Миру патрульні зупинили «Daewoo Lanos» з шашкою «таксі», водій якого порушив правила дорожнього руху. Під час спілкування з ним інспектори помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти тест на «Драгері». Як виявилося, рівень алкоголю в крові таксиста більш ніж удвічі перевищив допустиму норму. Окрім того, під час перевірки з'ясувалося, що водій не мав ліцензії на перевезення пасажирів. На нього склали адмінпротоколи.

Відео дня
Фото прес-служби патрульної поліції

Кинув машину та побіг

3 січня патрульні помітили «Renault Kengoo», водій якого порушив правила дорожнього руху. На вимогу патрульних зупинитись він не відреагував. Натомість водій збільшив швидкість та почав утікати. Кермувальник заїхав у двір на Молодіжній, вибіг з автомобіля та продовжив утікати від патрульних, уже пішки. За кілька хвилин чоловіка наздогнали. Після затримання водій одразу зізнався інспекторам, що вживав алкоголь та погодився пройти огляд на стан сп'яніння за допомогою приладу «Драгер». Результат тесту — 1,04 проміле.  На 40-річного чоловіка склали адмінпротокол.

17-річний п’яний без прав

5 січня патрульні поліцейські зупинили «ВАЗ» на вулиці Курчатова. За кермом авто був 17-річний хлопець. Водійського посвідчення він не мав. Поки поліцейські з ним спілкувалися, помітили ознаки сп’яніння. Водій погодився пройти тест на «Драгері». Прилад показав 0,97 проміле алкоголю в крові (дозволена межа — 0,2 проміле). На порушника склали адміністративні протоколи.

«Fiat» на «бляхах» розвертався та не дав дорогу «ВАЗу»

Аварія сталася вчора, 7 січня. Біля поліклініки №2 на проспекті Миру зіткнулися два легковика — «ВАЗ» та «Fiat». Ними керували водії 24 та 34 років відповідно. Унаслідок ДТП обидві автівки отримали значні пошкодження. Автомобіль одного з учасників аварії, «Fiat», мав європейські номери. Постраждалих унаслідок аварії не було. На водія «Fiat» склали адмінпротокол за порушення пункту 16.6 Правил дорожнього руху. Водій автівки на «бляхах» розвертався та мав дати дорогу «ВАЗу», однак не зробив цього.

Статистика ДТП у Хмельницькому з 31 грудня по 7 січня

  • Кількість ДТП — 22
  • Найбільше ДТП сталося у середу — 5
  • Жодної ДТП не сталося у суботу
  • Травмовані — 6
  • Учасники ДТП: жінки — 7, чоловіки — 35
  • Наймолодшому — 18 років, найстаршому — 61 рік
  • Найчастіше у ДТП потрапляли «Volkswagen» та «ЗАЗ» —  по 5
  • Найчастіше ДТП траплялись на проспекті Миру — 3
  • Оформили нетверезих водіїв — 22
  • Серед оформлених: жінки — 1, чоловіки — 21
  • Оформили вперше протягом року (ч. 1 ст. 130) — 19
  • Оформили вдруге протягом року (ч. 2 ст. 130) — 3
  • Пройшли тест на стан сп’яніння — 18
  • Відмовилися від проходження — 4
  • Найбільше оформили водіїв автомобіля марки «ВАЗ» — 5
  • Найчастіше оформляли на проспекті Миру — 5
  • Найбільше оформили у четвер — 5
  • Найменше оформили у понеділок, 31 грудня, вівторок, суботу та неділю — по 2
  • Наймолодший нетверезий водій — 17 років, найстарший — 61 рік

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up