П’янющий водій маршрутки в’їхав у відбійник в Хмельницькому

П’янющий водій маршрутки в’їхав у відбійник в Хмельницькому
  • На перехресті Трудовою і Шевченка трапилась аварія.
  • Маршрутка в’їхала у відбійник.
  • Водій “Mercedes” був дуже п’яним.

Маршрутка із табличкою №26 не вписалася у поворот і в’їхала у відбійник. Трапилося це сьогодні, 30 червня, близько восьмої вечора. На момент аварії в салоні транспортного засобу марки “Mercedes” пасажирів не було. Ніхто в ДТП не постраждав.

Оформляти аварію приїхали патрульні. Під час спілкування із водієм маршрутки поліцейські помітили у 35-річного чоловіка ознаки алкогольного сп’яніння. Він пройшов тест на “Драгері”. Результат - 2,93 проміле при допустимій нормі 0,2. Тобто, майже в 15 разів більше норми. Про це vsim.ua повідомила старший інспектор УПП в Хмельницькій області Людмила Чернилевська.

На водія правоохоронці оформили матеріали за двома статтями - 124 (ДТП без потерпілих) і 130 (водіння у нетверезому стані). Так як за рік чоловік вперше попався нетверезим за кермом, він може понести покарання за частиною 1 статті 130. Вона передбачає 10 200 гривень штрафу і позбавлення прав на керування транспортними засобами на 1 рік.

Відео дня

Нагадаємо, нещодавно поблизу Хмельницького трапилося ДТП за участю п’яного водія. В результаті одна людина загинула і ще п’ятеро були травмовані.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • А

    З/п водія маршрутки не така велика як ви думаєте можете спробувати водії потрібні завжди

    Анонім reply А

    У кого не така висока, той буде шукати кращу роботу і з/п. Бо в кого невисока, той не дозволяє собі після застілля сідати за кермо, а викликає таксі.  100 150 грн це в рази менше штрафу за п'янку!!!
  • Борисас Моисеявичюс

    Скотовозы, причем "ското" не из-за пассажиров, а из-за некоторых водителей

    Мастер Автополив reply Борисас Моисеявичюс

    Может єти водители кляти москали?
  • виктория ваховская

    слів немає! 26 маршрут-це взагалі притча во язицех! Одного разу спостерігала,як водій відмовився підвозити хлопця з посвідченням "атошника". Пасажири ледве водію пику не натовкли.
  • Євгеній

    Забагато заробляють, не можна нашим людям зарплати давати великі. Весь час говорять що проїзд потрібно підняти.
    Хочете зробити геноцид народу України, підніміть їм зарплатню.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up