Смертельна ДТП біля Хмельницького: ймовірний винуватець був п’яний

Смертельна ДТП біля Хмельницького: ймовірний винуватець був п’яний
  • Аварія сталася сьогодні, 25 червня, близько 14:00.

  • Зіткнулися «ВАЗ» та «Chevrolet Aveo».

  • Травмувалися шестеро людей, один з них згодом помер.

  • Правоохоронці повідомили нові деталі події.

Неподалік села Малиничі у Хмельницькому районі сталася смертельна ДТП. Сьогодні, 25 червня, близько 14:00 там зіткнулися «ВАЗ» та «Chevrolet Aveo». Внаслідок аварії постраждали шестеро людей. Усіх доставили до Хмельницької обласної лікарні.

Згодом стало відомо, що 31-річний пасажир «ВАЗу» від отриманих травм помер у лікарні. У нього були перелом руки, забій грудної клітини та внутрішніх органів.

За попередніми даними правоохоронців, ДТП спричинив 25-річний водій «ВАЗу». Він виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з «Chevrolet». За кермом останнього був 70-річний мешканець Волочиська. Ймовірний винуватець аварії був у стані сильного алкогольного сп’яніння. Як повідомляє сектор комунікації ГУ НП у Хмельницькій області, його вже взяли під варту.

Відео дня

Читайте такожЯким має бути покарання для п'яних водіїв (ВІДЕООПИТУВАННЯ)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Ирина Полещук

    Треба жорстокіше карати за водіння в нетверезому стані. Це ж потенційні вбивці!!!

    Inna Bisonova reply Ирина Полещук

    Ирина Полещук а ті хто сідають до них в авто - самовбивці.
  • Хмельничанка

    В 14 годин, а воно вже сильно п'яне. А чому пасажири ВАЗу його не спинили?

    Люда Ткач reply Хмельничанка

    Томущо усі троє пасажирів були також п'яні. П'яний просив ще п'янішого завезти його і ДАМУ у місто. В результаті дії тупих алкоголиків постраждали невинні люди.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up