Смертельна ДТП біля Хмельницького: ймовірний винуватець був п’яний

Смертельна ДТП біля Хмельницького: ймовірний винуватець був п’яний
  • Аварія сталася сьогодні, 25 червня, близько 14:00.

  • Зіткнулися «ВАЗ» та «Chevrolet Aveo».

  • Травмувалися шестеро людей, один з них згодом помер.

  • Правоохоронці повідомили нові деталі події.

Неподалік села Малиничі у Хмельницькому районі сталася смертельна ДТП. Сьогодні, 25 червня, близько 14:00 там зіткнулися «ВАЗ» та «Chevrolet Aveo». Внаслідок аварії постраждали шестеро людей. Усіх доставили до Хмельницької обласної лікарні.

Згодом стало відомо, що 31-річний пасажир «ВАЗу» від отриманих травм помер у лікарні. У нього були перелом руки, забій грудної клітини та внутрішніх органів.

За попередніми даними правоохоронців, ДТП спричинив 25-річний водій «ВАЗу». Він виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з «Chevrolet». За кермом останнього був 70-річний мешканець Волочиська. Ймовірний винуватець аварії був у стані сильного алкогольного сп’яніння. Як повідомляє сектор комунікації ГУ НП у Хмельницькій області, його вже взяли під варту.

Відео дня

Читайте такожЯким має бути покарання для п'яних водіїв (ВІДЕООПИТУВАННЯ)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Ирина Полещук

    Треба жорстокіше карати за водіння в нетверезому стані. Це ж потенційні вбивці!!!

    Inna Bisonova reply Ирина Полещук

    Ирина Полещук а ті хто сідають до них в авто - самовбивці.
  • Хмельничанка

    В 14 годин, а воно вже сильно п'яне. А чому пасажири ВАЗу його не спинили?

    Люда Ткач reply Хмельничанка

    Томущо усі троє пасажирів були також п'яні. П'яний просив ще п'янішого завезти його і ДАМУ у місто. В результаті дії тупих алкоголиків постраждали невинні люди.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up