Ремонт на Подільській: що роблять і скільки витратять

Ремонт на Подільській: що роблять і скільки витратять
Ремонт може затягнутися до квітня 2019-ого.
  • Біля першої поліклініки у Хмельницькому затіяли ремонт.
  • Через роботи рух транспорту обмежили.
  • Що і за скільки роблять і коли завершать, дізнався журналіст vsim.ua.

На вулиці Подільській у Хмельницькому рух транспорту завжди інтенсивний. Окрім автомобілів хмельничан, тут курсує чимало маршруток, автобусів і тролейбусів. У годину пік нерідко утворюються затори. А з липня цього року їх тут стало ще більше. В районі першої поліклініки затіяли ремонт.

За кошти з міського бюджету планують розширити проїжджу частину.  Біля зупинок громадського транспорту облаштують заїзні кишені. На них витратять загалом 1,4 мільйона гривень. Усі ці кошти освоїть ТОВ «Гранд Дорбуд». Саме це товариство, згідно з даними системи «Prozorro», єдине погодилося взятися за ремонт.

Першою зробити мають "кишеню" біля зі сторони овочевого ринку.

Першою розпочали робити «кишеню» зі сторони маркету «Колібріс». Тут уже демонтували накриття з лавочкою, де раніше хмельничани очікували на громадський транспорт. Тепер маршрутки і тролейбуси зупиняються за 50 метрів від зупинки. Також робітники уже демонтували старе покриття і взялися за облаштування основи під нове. Оскільки проїзну частину розширять, місця для пішоходів стане менше.

Відео дня
Тимчасова зупинка знаходиться навпроти поліклініки №1.

Згідно із договором із ТОВ «Гранд Дорбуд», роботи над двома кишенями мають розтягнутися до 30 квітня 2019 року. Цьогоріч на ремонт виділили не всю необхідну суму. У 2018-ому виконавцю мають перерахувати 982 тисячі гривень. Іншу частину суми наступного року. Все ж управлінні ЖКГ говорять, що підрядник постарається виконати роботи раніше визначеного терміну. Необхідні кошти для повного фінансування можуть докинути після уточнення міського бюджету.

Нагадаємо, що на двох зупинка біля поліклініки №1 мають з’явитися «розумні зупинки».

Стару місце для очікування транспорту демонтували. На його місці має з'явитися "розумна зупинка".
Наступною робитимуть "кишеню" безпосередньо біля поліклініки №1.
Пасажири в очікуванні транспорту займають весь тротуар.
Пішохідну зону мають застелити плиткою.

Читайте також: Коли заверштать ремонт Старокостянтинівського мосту

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:37 Посмертна донорка з Шепетівки врятувала життя чотирьом людям photo_camera 12:04 На Хмельниччині жінка під час обіду зарізала чоловіка 11:40 Чи буде сніг? Прогноз погоди у Хмельницькому на 20-23 березня 11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up