Ремонт за 12 мільйонів: коли завершать роботи на Старокостянтинівському мосту

Ремонт за 12 мільйонів: коли завершать роботи на Старокостянтинівському мосту
  • Міст над Південним Бугом почали ремонтувати у серпні 2017-ого.
  • Роботи досі тривають. Рух через переправу частково обмежений.
  • Коли завершать ремонт, дізнався журналіст vsim.ua.

Ремонт Старокостянтинівського мосту розпочався в серпні минулого року. Нагадаємо, цей міст збудували у 1944 році. Він є найстарішим у Хмельницькому і знаходився в аварійному стані. На його капремонт виділили 12 мільйонів гривень. Усі роботи виконує львівська ТзОВ "Західтрансбуд"

Із серпня минулого року виконувалися роботи на верхній частині мосту. Увесь цей час рух через переправу був закритий. Відновили його в грудні 2017-ого. Але роботи на цьому не припинилися. Після зимової паузи, ремонт поновили й вони тривають досі. На мосту й під ним продовжують працювати львів’яни.

Відео дня

Станом на сьогодні, 9 липня, досі не встановили огорожу біля пішохідної частини, яка знаходиться ліворуч коли йти від “Темпу”. Там же й не завершили робити відбійник. Тут встановили плити, які частково загороджують проїзд і обмежують рух транспорту. Також не встановили частини огорожі з іншої сторони, де поки прикріплена стара конструкція.

За словами начальника дільниці ТОВ «Західтрансбуд» Тараса Каплюка, роботи на верхній частині мосту мають завершити до кінця липня. Але й на цьому ремонт не припиниться. Продовжують укріплювати нижню частину переправи. За планами виконавців робіт, усе мають завершити до початку осені.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Сергей Попович

    44 год война разруха но был построен мост, 2017-18годы немогут просто лиг отремонтировать.
  • Dmytro

    Оце так швидкість робіт, просто вражає. Щось це входить у традицію у місті, за все беруться, але ще ні одного об`єкту не завершили.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up