Ремонт Старокостянтинівського мосту: що зробили і коли можуть відкрити

Ремонт Старокостянтинівського мосту: що зробили і коли можуть відкрити
  • Міст на Старокостянтинівському шосе ремонтують 51 день.
  • Тривають роботи на верхній частині шляхопроводу.
  • Робітники розповіли, коли планують відкрити міст.

Найстаріший міст Хмельницького розпочали ремонтувати 8 серпня. З того часу робітники взялися за верхню частину конструкції. Для цього перекрили рух транспорту. Згідно розпорядження міськради, поновити його мають до 30 грудня. ТОВ «Західтрансбуд», який виконує ремонт, надіється зробити це раніше.

  • Зараз завершуємо укріплювати стінки мосту. Якщо все піде за планом, то десь за тиждень будемо робити основну плиту на проїжджій частині. Хочемо якнайскоріше завершити ремонт на верхній частині до перших снігів. Тоді ми зможемо відкрити рух і вже працювати під мостом. За листопад маємо встигнути. Але багато залежить від погоди. - каже начальник дільниці ТОВ «Західтрансбуд» Тарас Каплюк.

Корисне посилання

Актуальні ціни на Aro у Хмельницькому на Automoto.ua.

На початку мосту зі сторони Прибузької завершують укріплення стіни. По іншій стороні роботи розпочали пізніше.

Відео дня

Поки прохід через міст для пішоходів відкритий. Люди ходять через вузеньку доріжку. Згодом її задля безпеки можуть закрити.

Під мостом виконали лише підготовчі роботи. Основні проведуть, коли виконають усе на верхній частині.

Доавідково: міст на Старокостянтинівському шосе збудували у 1944 році. Він є найстарішим у Хмельницькому і знаходиться в аварійному стані. На його капремонт виділили 12 мільйонів гривень. Усі роботи виконує львівська ТзОВ "Західтрансхбуд".

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Віталій Яворський

    Роботи там не видно, ходят один поза одного, як в колхозі
  • Конст Лесовой

    Сваи,  балки, перила на фото - это все после 60-х, никакой не 44. Но это уширения с обеих сторон. Внутри что-то монолитное, тоже очень сомнительно, чтоб 44, тогда из дерева строили.
  • Николай Николаев

    Одно хорошо и по уму.Перекрыли и ремонтируют.Приветствую такой подход.
  • Віталій Українець

    Побудували полонені німці за 9 міс.зробили насип та сам міст.в основному в ручну.починали з березня по грудень.все грамотно та розраховано.

    Міст можно ремонтувати тоді коли є новий,а не навантажувати інші.

    Аліна reply Віталій Українець

    По-перше в ручну там працювало не 10 чи 20 німців і, враховуючи це, темп ремонту зараз нормальний. Якщо хочете, щоб по принципу "тяп, ляп і готово", то потім не скигліть якщо міст через місяць впаде. По-друге, всі такі розумні зі сторони вчити інших працювати  і розповідати, які інші ледарі. Ви спочатку оцініть як ви працюєте на своїй роботі. Люди працюють на ремонті цього мосту щодня у середньому по 12-14 годин, щоб пошвидше закінчити і щоб не скиглили такі як ви. Вони для вас не люди, вони не заслужили на повагу, їм не потрібно відпочивати?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up