Ремонти на 138 мільйонів. Які дороги Хмельницького робитимуть у 2022 році (КАРТА)

Ремонти на 138 мільйонів. Які дороги Хмельницького робитимуть у 2022 році (КАРТА)
Фото з сайту Хмельницької міської ради
  • Найдорожчий об’єкт обійдеться у 18 мільйонів.

  • Йдеться про ремонт вулиці Шевченка суцільним методом.

У Хмельницькій міськраді затвердили титульні списки на 2022 рік. Ними передбачено, які саме дороги ремонтуватимуть та у скільки це обійдеться.

Загалом на ремонти мають витратити 138 366 000 гривень. Ця сума включає як капітальні, так і поточні ремонти. Передбачили виконання робіт і в селах Хмельницької ОТГ. Найдорожчий об’єкт року — поточний ремонт вулиці Шевченка суцільним методом (від Франка до Старокостянтинівського шосе). Це може обійтися у понад 18 мільйонів гривень.

Вартість ремонтів на 2022 рік за видами є такою:

Відео дня

Об’єкти ремонтів ми нанесли на карті. Масштабуйте та натискайте на позначки, щоб дізнатися деталі. Червоним кольором позначені капітальні ремонти, помаранчевим — поточні, зеленим — ремонти у селах громади, синім — інші об’єкти.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • vadYOsa

    Якими сліпими треба бути, щоб не побачити, що центральні вулиці просто знищені. З них потрібно починати, бо вони найбільше навантажені і це обличчя міста. Шевченка треба не до Франка ремонтувати, а до Свободи, там люки вже в коліно просіли. Франка теж побита від Шевченка до Вічного вогню, перехрестя з Проскурівською скоро піде під землю, криве, побите. У зливи там басейн. Проскурівську теж потрібно перестелити від Вічного вогню хоча б до Старокост. шосе. Кам'янецька від Плази до Танку - до Філармонії люки в коліно просіли, а далі вибоїни, тріщини, на підйомі біля кладовища. Ну і врешті-решт коли дороблять Свободи біля ЦНТЕІ по обидва боки, а то покинули і забили. Новачок на пару з шефом не понесли жодної відповідальності за зіпсовані дороги і марно витрачені кошти за свої "нанотехнології" ремонту Майдану Незалежності, Вінницького шосе, вул. Рибалка біля кінечної Озерної, по Ст. шосе біля Дендропарку. І далі грабують місто своїми недолугими піар-акціями...
  • Олександр Галко

    вулиця Верейського так і не дочекається ні тротуару ні закінчення капітального ремонту з 3-го по 9-й пров. Верейського. Цікаво чого ніхто не цікавиться ні питанням відсутності тротуару на вулиці, по якій курсує маршрутка і безпекою пересування по ній ні цільовим використанням коштів на виготовлення проекту капітального ремонту зазначеного відрізку вулиці, на який витрачено кошти платників податків - нас з Вами
  • Руслана Величко

    Ремонти роблять, а доріг нормальних практично немає
  • Петро Вальчук

    Можна і поселах зробити і засипати калюжі

keyboard_arrow_up