Ремонти дворів у Хмельницькому: де робитимуть і скільки витратять (КАРТА)

Ремонти дворів у Хмельницькому: де робитимуть і скільки витратять (КАРТА)
Фото з сайту Хмельницької міської ради
  • Загалом оновлення прибудинкових територій у 2022 році потягнуть на 31 мільйон.

  • 14 дворів ремонтуватимуть капітально.

Цього року на ремонти прибудинкових територій запланували витратити 31 мільйон гривень. Такі дані у титульних списках, які затвердили у міській раді та опублікували на її сайті. Об’єкти розподілені за двома видами — поточні та капітальні ремонти.

На поточні ремонти запланували витратити 16 мільйонів гривень. Де саме будуть проводити ремонти, у титульних списках не зазначено — додатків з переліками адрес немає. Начальник житлового відділу департаменту інфраструктури міськради Ганна Рихлицька пояснила журналісту vsim.ua, що точний перелік адрес ще не ухвалений.

Капітальні ремонти дворів обійдуться у 15 мільйонів гривень. Роботи на частині об’єктів були розпочаті минулими роками та будуть завершені 2022-го. А з деякими прибудинковими територіями навпаки — роботи будуть розпочаті цього року, а завершені наступного. Окремі двори будуть відремонтовані в межах цього року. Загалом у списку капітальних ремонтів 14 об’єктів.

Відео дня

Найдорожчий об’єкт за витратами 2022 року — двір на Кам’янецькій, 63. Планується, що на нього витратять 2,5 мільйона гривень. Найдешевший об’єкт — прибудинкова територія на Львівському шосе, 8. Об’єкт був розпочатий минулого року, на 2022-й передбачається фінансування на 164 300 гривень. Загальна його вартість — понад мільйон гривень. Такі дані є у системі електронних закупівель «Prozorro».

Адреси будинків, біля яких ремонтуватимуть двори, переглядайте на карті. Натискайте на позначки, аби дізнатися деталі. Також переглядайте карту ремонтів доріг.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up