Нові дитячі та спортивні майданчики у Хмельницькому: де з'являться і скільки витратять (КАРТА)

Нові дитячі та спортивні майданчики у Хмельницькому: де з'являться і скільки витратять (КАРТА)
  • Визначили адреси, за якими буде проводитися капітальний ремонт.
  • Загалом на все планують витратити 3,5 мільйони гривень.
  • Детальніше дивіться на карті, яку ми приготували для вас.

У Хмельницькій міськраді визначилися із тим, де і що ремонтуватимуть в місті впродовж 2022 року. Ми будемо розповідати вам де саме і що будуть робити й скільки на це витратять грошей. Сьогодні дізнавайтеся про капремонти дитячих і спортивних майданчиків.

1,6 мільйона на дитячі майданчики

У Хмельницькому впродовж 2022 року запланували капітально відремонтувати 14 дитячих майданчиків. Вони розташовані у різних частинах міста. Найбільше мають зробити у мікрорайоні Ракове. А найменше - у Гречанах.

Відео дня

Всього на капітальний ремонт дитячих майданчиків має піти 1,6 мільйона гривень із міського бюджету. Додамо, що найбільше витратять на майданчик біля будинку 17 на вулиці Інститутській. А найменше цьогоріч піде на капремонти по Свободи, 3а та Пілотській, 117. 

Додамо, що по Гастелло, 14 більшість робіт уже були виконані минулого року. Завершити мають навесні цьогоріч. Про це журналісту vsim.ua розповіла Олена Базилик, головний спеціаліст відділу експлуатації та ремонту житлового фонду Департаменту інфраструктури міста.

На спортивні майданчики - 1,8 мільйона

Об’єктів у розділі “Спортивні майданчики” менше - 6. При цьому один - виготовлення проєкту. В майбутньому має з’явитися майданчик біля будинків №8-10 по Кармелюка. В департаменті інфраструктури хочуть визначити його вартість. Ще один об’єкт розташований на Козацькій, 62. Там роботи вже завершені. У титульних списках, затверджених у міськраді на 2022 рік, він вказаний через необхідність дофінансування в розмірі 54 тисяч гривень.

Відразу на три майданчики заплановано витратити однакову суму - 500 тисяч гривень. Саме такі суми, орієнтовно, виділять в рамках співфінансування обласної програми “Спортивний майданчик”.

Детальніше про те, де саме робитимуть майданчики, дивіться на карті. В описі до кожного об’єкта вказано вартість робіт

Читайте також: 

Ремонти на 138 мільйонів. Які дороги Хмельницького робитимуть у 2022 році (КАРТА)

Ремонти дворів у Хмельницькому: де робитимуть і скільки витратять (КАРТА)

Хто і за скільки переробляє небезпечне сміття, яке хмельничани здають в «Екобус» (ІНФОГРАФІКА)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Руслана Величко

    а чого так мало спортивних майданчиків?

keyboard_arrow_up