Режим проїзду за спецперепустками можуть запустити наприкінці тижня, — мер Хмельницького

Режим проїзду за спецперепустками можуть запустити наприкінці тижня, — мер Хмельницького
  • Користуватися громадським транспортом зможуть лише хмельничани зі спеціальними перепустками.

  • Таких вже видали понад 20 тисяч та мають видати ще 3.

У Хмельницькому планують запровадити спеціальний режим роботи громадського транспорту. Користуватися тролейбусами та автобусами зможуть лише ті хмельничани, які мають спеціальну перепустку. Їх видають керівникам підприємств критичної інфраструктури, а ті, у свою чергу, мають роздати їх своїм працівникам. Таких перепусток вже видали понад 20 тисяч.

З моменту озвучення цих планів у міськраді не могли сказати, коли спецрежим набуде чинності. Точну дату не називали заступники міського голови Андрій Бондаренко та Володимир Гончарук. Сьогодні, 22 квітня, певну ясність у це питання вніс міський голова Олександр Симчишин. За його словами, хмельничанам мають видати ще три тисячі спецперепусток. Після цього й запровадять спеціальний режим роботи. Це може статися вже наприкінця цього тижня — у п’ятницю, 24 квітня.

Нагадаємо, що у рамках карантину в Україні заборонили роботу, серед іншого, міського автобусного транспорту. У Хмельницькому залишилися лише п’ять маршрутів, якими доставляють працівників критичної інфраструктури з віддалених мікрорайонів без тролейбусної мережі. У тролейбусах обмежили кількість пасажирів — не більше за половину сидячих місць.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (24)
  • Антоніна Сушко

    У  суботу  і  неділю  це  просто  дурдом  ,  для  чого  ці  бумажки  на  суботу  і  неділю  якщо  це  вихідний  день  ?????????
  • Vitaly Davidovich

    Кому заважають пасажири в якісних респіраторах? Таких без ризику можна брати на всі сидячі місця. А 10 км у респіраторі 3 класу захисту та навіть простій масці не пройдеш. Будуть ходити натовпи по 10 км і заражати всіх на парі десятків зупинок по дорозі. Цікаво чи про це думає влада? Мабуть вони повністю абстрагувалися від народу у своїх авто.
  • Іван Косин

    Забороніть герезі літати над моїм домом.я накарантині і хочу тиші.
  • валентина

    Не делайте большую нагрузку на врачей!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:38 150 вулиць без світла: графік відключення на тиждень у Хмельницькому 16:41 У Хмельницькому затримали двох юнаків з наркотиками, – поліція 15:51 Кам’янчанин лаявся на стареньку матір і отримав за це вирок 15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up