Серед ночі на службовому авто: секретаря Хмельницької міськради оформили за п'яне водіння

Серед ночі на службовому авто: секретаря Хмельницької міськради оформили за п'яне водіння
  • У ніч з понеділка на вівторок на Михайла Кривака склали протокол по 130-ій.
  • Чиновника зупинили у Раковому на службовому авто.
  • Михайло Кривак каже, що був тверезим і чекає на результати аналізу і суд.

Перша ночі. В цей час на Майборського у вівторок, 16 січня, зупинили «ЗАЗ Sens». Автомобіль знаходиться на балансі комунального підприємства по організації роботи міського пасажирського транспорту. За кермом службового авто був секретар Хмельницької міськради Михайло Кривак. Патрульні помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння і запропонували пройти тест на вміст алкоголю в крові. Огляд проводився в наркодиспансері на Сіцінського (раніше Ватутіна). Там у нього відібрали кров.

Журналісти vsim.ua подзвонили до Кривака за поясненнями. Запитали, чому він роз'їжджав вночі на службовому автомобілі. 

Патрульні оформили адміністративні матеріали за частиною 1 статті 130 КУпАП - Керування транспортними засобами у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння. Вона передбачає покарання у вигляді штрафу 10 200 гривень і позбавлення водійських посвідчень на один рік.

Відео дня

 - Мене затримала патрульна поліція. Склала відповідний протокол. Я здав кров. Результати будуть дещо пізніше. Буде судове засідання і воно поставить усі точки над «і». Я не був в алкогольному сп’янінні, - каже Михайло Кривак. – Був на службовому автомобілі, тому, що відпустив водія і не хотів його затримувати в позаробочий час.

Згідно протоколу, який у мережу виклала ГО «Нагляд», судове засідання по справі попередньо відбудеться 1 лютого о 9:00 в Хмельницькому міськрайонному суді. Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (20)
  • толік

    Такого ще не було у Хмельницьку, таке перший раз! От якби хтось другий таке втнув ото вже Свобода верещала би, кричала би, людей скликала би, трубила би на всю Україну. Було би тільки і чути ГАНЬБА та ГЕТЬ!
  • Pavel Kondrashov

    кривак , а ведь ты позор
  • Дмитрий Максимин

    Михайло Михайлович, ну що ж Ви так!

    А ще директором 14-ї школи були...
  • Людмила

    Шкода, що паплюжать хорошу людину! Скільки не звертався, вислухає з посмішкою. Про те, що робить не правомірні вчинки навіть в плітках не чув, їхав в позаробочий час, зупинили , не тікав, для чого так брудом поливати хорошу людину? Фото протоколу одразу оприлюднили.А де ж захист персональних даних? Щось тут не чисте

    Гурш Александр reply Людмила

    До речі пані Людмило Ваше "Скільки не звертався" наводить на думку що під цим іменем сам Кривак або хтось з помічників намагається "відбілити" винуватця!

    Гурш Александр reply Людмила

    Чоловік, що бачив все з вікна як раз стверджує що Ваш підзахисний саме намагався втікти від поліцейських (правда вже пішком). Та й те що він у особистих цілях використовує службове авто (яке ми з Вами оплачуємо) бачу вас ніскільки не бентежить. І з приводу сп’яніння він сам заявив що "випив кілька склянок сухого вина". З практики якщо людина за кермом визнає що випив - то там вже далеко не кілька склянок вина!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:46 У Хмельницькому водій влетів в автівку і втік з місця аварії 09:58 На Хмельниччині судитимуть чоловіка, який кривдив дружину в присутності дітей 09:11 Їхав п’яний і без номерних знаків: на проспекті Миру затримали водія 20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up