Смертельна ДТП на Хмельниччині: в новорічну ніч збили 14-річного хлопця (ОНОВЛЕНО)

Смертельна ДТП на Хмельниччині: в новорічну ніч збили 14-річного хлопця (ОНОВЛЕНО)
  • Хлопець пішов святкувати Новий рік разом зі своїми товаришами, але вже зранку його знайшли на узбіччі дороги. 
  • Підлітка насмерть збив автомобіль, а водій з місця ДТП втік. 
  • Зараз поліція шукає свідків та авто, на якому наїхали на хлопця. 

Тіло 14-річного хлопця знайшли на автодорозі "Житомир-Чернівці" у селі Ладиги Старокостянтинівського ранку. Сьогодні зранку, 1 січня, близько 8:00 його побачив місцевий житель, який і викликав поліцію. Виявляється, підліток пішов ввечері зустрічати Новий рік до свого товариша, але додому так і не повернувся. Про це повідомляють у прес-службі Головного управління Нацполіції у Хмельницькій області. 

Як вдалося встановити поліцейським, орієнтовно хлопця збили з 2:30 до 3:00 години. Експерти вилучили уламки деяких деталей автомобіля. На місці події продовжує працювати слідчо-оперативна група та криміналістична лабораторія. Наразі правоохоронці шукають можливих свідків ДТП та ведуть пошук автомобіля та його водія. 

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити Aro в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

ОНОВЛЕНО. Поліцейські знайшли водія, який збив неповнолітнього. Ним виявився 35-річний мешканець Старокостянтинівського району. Чоловік пояснив, що вночі повертався з Острополя на своєму мікроавтобусі і наїхав на хлопця. Злякався і тому втік з місця ДТП. 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Светлана Перун

    ДТП  17 червня 2011р-м.Старокостянтинiв...мого батька не стало-вбивця (МРАЗЬ) не за гратами!!! Все своe життя я буду проклинати

    його та наше "правоСуддя"
  • Иван Жаблинский

    Треба було б перевірити неодноразово "героя" схожого інциденту який проживає у сусідньому селі Пасічна. Крайній  інцидент(летальний) за його участі стався в червні 2017 на автодорозі Пасічна-Харківці. Можливо правоохоронні органи приймуть до уваги даний коментар!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up