Спецрежим для хмельницьких тролейбусів запустять 24 квітня. Але частково

Спецрежим для хмельницьких тролейбусів запустять 24 квітня. Але частково
  • Проїхатись в громадському транспорті можна буде лише за спецквитками.
  • Такі правила почнуть діяти вже від завтра.
  • Але не на весь день.

Вже від п'ятниці, 24 квітня, у Хмельницькому почне діяти спеціальний режим роботи громадського транспорту. А саме тролейбусів. До них пускатимуть лише тих пасажирів, які мають спецквитки. Але поки це буде діяти не увесь день, а у визначені години:

6:00 - 10:00

16:00 - 19:00

Відео дня

У всі інші години тролейбуси будуть працювати за звичним "карантинним" режимом. Пасажирів пускатимуть лише з масками і не більш ніж половина від наявних сидячих місць. Таке рішення прийняв сьогодні штаб з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації. Про це повідомляє Хмельницька міська рада.

Уже виготовлено близько 24 тисяч спецквитків. Вони були роздані для працівників закладів та установ, незалежно від форми власності, які забезпечують:

  • охорону здоров’я,
  • продовольче забезпечення,
  • урядування та надання найважливіших державних послуг,
  • енергозабезпечення,
  • водозабезпечення,
  • зв’язок та комунікації,
  • фінансові та банківські послуги,
  • функціонування інфраструктури транспортного забезпечення,
  • об’єктів критичної інфраструктури, які мають безперервний промисловий цикл.

Додамо, що осіб, які виявили бажання бути донорами крові та (або) її компонентів, перевозитимуть на підставі посвідчення донора крові та (або) її компонентів або на підставі довідки, що видається донору за місцем медичного обстеження чи давання крові та (або) її компонентів.

"Працівники сфери оборони, правопорядку, цивільного захисту та житлово-комунального господарства міста можуть користуватися громадським транспортом за наявності службових посвідчень та проїзних документів, виготовлених управлінням житлово-комунального господарства", - додають в мерії.

Нагадаємо, що за постановою уряду в місті повністю припинив роботу автобусний транспорт. Для працівників критичної інфраструктури запустили п’ять спеціальних рейсів, які сполучають медичні заклади з віддаленими мікрорайонами без тролейбусних ліній. Аби скористатися транспортом, потрібно мати перепустку.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (145)
  • вася пупкин

    Бабульки полюбляють бухтіти, що їм місцем не поступаються. Тепер, старі, шкандибайте пішки! :)))
  • прллд

    ДБл
  • Vitaly Davidovich

    Фактично впровадили найбільш ефективний метод розповсюдження коронавірусу. Водії тролейбусів на кожній зупинці відкривають двері у свою кабіну, щоб  перевірити спецпосвідчення. Більшість водіїв не витримують цілий день у  масці, тому її знімають. Поки водії були у закритих кабінах ризику не було. Тепер вони з кожним пасажиром обмінюються коронавірусом. Навіть якщо у масці - це захист тільки від  власних виділень. Вірус через неї вільно проходить. Подивіться доктора Комаровського.

    Цікаво хто дав інструкцію водіям саме так перевіряти документи та ризикувати здоров'ям своїм і пасажирів?
  • Антоніна Сушко

    Бардак!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up