Студенти 11 училища ремонтуватимуть тролейбуси “Електротрансу” (ФОТО)

Студенти 11 училища ремонтуватимуть тролейбуси “Електротрансу” (ФОТО)
Тут і далі фото з сайту Хмельницької міської ради

Вони відновлюють салон тролейбуса, пасажирські сидіння, виконують зачисні кузовні та зварювальні роботи. Так студенти вже відремонтували 2 тролейбуси. 

Між навчальним закладом та комунальним підприємством уклали угоду. Матеріально-технічну базу “Електротрансу” використовуватимуть для підготовки студентів 11-го училища. Домовились про співпрацю у червні цього року. 

Студентів готуватимуть за спеціальністю «Рихтувальник кузовів. Електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних машинах». Для цього на базі “Електротрансу” створили навчально-виробничу дільницю з відновлення кузовів тролейбусів та їх ремонту. Спільними зусиллями уже й відремонтували 2 тролейбуси.

Відео дня

Так, студенти відновлюють салон тролейбуса, пасажирські сидіння, виконують зачисні кузовні та зварювальні роботи. Подібна співпраця дозволяє підготувати робітничі кадри з відновлення та ремонту тролейбусного парку міста.

У міські раді зазначають, що практика на дільниці дає студентам змогу проводити виробниче навчання в умовах виробництва, набувати професійних компетентностей, використовувати новітні виробничі технології, удосконалювати навички у виконанні складних комплексних видів робіт з відновлення кузова та ремонту, відчути себе членами трудового колективу та адаптуватися до нових вимог сьогодення.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (12)
  • Оксана Оляніна

    Добре що є де і на чому вчитись і прахтикуватись.
  • Яна Таро

    Скільки ще на цьому жаху будуть їздити хмельничани ,таким тролейбусам вже 52 роки (1970 року)?
  • Maxim Kot

    Найкращий спосіб закріпити навчання це практика

    Vova Vova reply Maxim Kot

    Maxim Kot сильно
  • Олег

    Краше б зарплату дали

keyboard_arrow_up