Суд переніс розгляд справ прокурора, якого оформили за п’яне водіння і втечу від поліції

Суд переніс розгляд справ прокурора, якого оформили за п’яне водіння і втечу від поліції
Ілюстративне фото з сайту pixabay.com
  • У Хмельницькому патрульні поліцейські спіймали водія, який проїхав на червоне, відмовився зупинитися на вимогу та проходити тест на алкоголь.

  • Згодом ми з’ясували, що за кермом авто був прокурор одного з відділів прокуратури області Олег Яхієв.

  • Сьогодні міськрайонний суд мав розглядати його справи.

Хмельницький міськрайонний суд переніс розгляд справ про адміністративні правопорушення за статтями 130 та 122-2. Адмінматеріали оформили на прокурора одного з відділів прокуратури Хмельницької області Олега Яхієва. Засідання призначали на сьогодні, 13 березня. Розгляд по суті не змогли розпочати, оскільки Олег Яхієв наразі перебуває на лікарняному. Як розповіла журналістам vsim.ua прес-секретар суду Алла Плінська, він подав заяву про відкладення розгляду. Запланували його на 28 березня.

Скріншот зі сайту court.gov.ua/fair/sud2218

Вчора, 12 березня, на розгляд міськрайонного суду надійшла справа про оскарження постанови. Відповідачем у ній є один з інспекторів роти №4 управління патрульної поліції, а позивачем — Олег Яхієв. Розглядати цю справу буде суддя Оксана Мазурок. Точної інформації про те, що саме оскаржує прокурор, наразі немає.

Нагадаємо, що 26 лютого на перехресті Свободи та Героїв Майдану патрульні поліцейські помітили автомобіль «Opel Insignia». Його водій проїхав на червоний сигнал світлофора. Вимогу зупинитися кермувальник проігнорував та поїхав далі. Зупинити порушника патрульним вдалося на перехресті Гагаріна та Кам’янецької. Під час спілкування з 36-річним водієм патрульні помітили ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти тест. Кермувальник відмовився, тому на нього склали протокол за частиною 1 статті 130 КУпАП. Цю інформацію журналістам vsim.ua повідомив речник управління патрульної поліції Хмельницької області Роман Мартинюк. Він зазначав, що у патрульних є час для складання протоколів за інші порушення. Сьогодні, 13 березня, він повідомив, що на водія вже склали протоколи й за іншими статтями, зокрема за проїзд на червоне (частина 2 статті 122 КУпАП) та невиконання вимоги поліцейських про зупинку (стаття 122-2).

Відео дня

Згодом ми з’ясували, що за кермом «Opel» був прокурор відділу нагляду за додержанням законів територіальними органами поліції при провадженні досудового розслідування та підтриманням державного обвинувачення у прокуратурі Хмельницької області Олег Яхієв.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (13)
  • Константин Андронов

    "Точної інформації про те, що саме оскаржує прокурор, наразі немає..."
    Ну так тут всё понятно...  Выяснится, что алкотестер был не той модели и не сертифицированный в Украине. А еще,  полицейский не предложил пройти освидетельствование в больнице, и вообще смотрел на несчастного прокурора злыми глазами...
  • Сергей Гаврилюк

    В скарженцях?
  • Мартинюк Роман

    Якщо був п‘яний , значить не наркоман, і на тому добре😃
  • Мартинюк Роман

    Той хто не п‘є - той дівок на природу не веде!

    Молодчага , хто не мав 130, той життя не бачив, всі тут такі «паїнькі» позбиралися, самі квасять відрами , а тут розписують «п‘янству бой»🍼

    Віталій Малий reply Мартинюк Роман

    Ваша думка не є правильна
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up