Суд відправив за ґрати водія, який в новорічну ніч насмерть збив підлітка на Старокостянтинівщині

Суд відправив за ґрати водія, який в новорічну ніч насмерть збив підлітка на Старокостянтинівщині
Фото ГУ НП у Хмельницькій області
  • Хлопець пішов святкувати Новий рік разом, але вже зранку його знайшли на узбіччі дороги. 
  • Підлітка насмерть збив автомобіль, а водій з місця ДТП втік. 
  • 35-річного чоловіка згодом затримали та взяли під варту.
  • Суд призначив йому покарання -  4 роки в’язниці. 

Трагедія сталася у селі Ладиги. Тіло 14-річного хлопця знайшли на автодорозі зранку 1 січня. Як з'ясували, підліток пішов ввечері зустрічати Новий рік до свого товариша, але додому так і не повернувся. Вночі його збив автомобіль. Залишивши хлопця помирати на асфальті, водій поїхав геть. Однак, його затримали уже через кілька годин. Як пояснив 35-річний чоловік, вночі повертався з Острополя на своєму мікроавтобусі та наїхав на хлопця. Злякався і тому втік з місця ДТП.

Як додали у прес-службі Апеляційного суду Хмельницької області, у ході розслідування виявилося, що водій був за кермом п'яним та ще й перевищив дозволену швидкість. Його визнали винним за двома статтями Кримінального кодексу: частиною 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого), частини 1 статті 135 (завідоме залишення без допомоги особи, яка перебуває в небезпечному для життя стані й позбавлена можливості вжити заходів до самозбереження внаслідок безпорадного стану, коли він сам поставив потерпілого в небезпечний для життя стан).

Чоловіку призначили 4 роки в’язниці та на 3 роки позбавили його водійських прав. Також, він виплатить батькам загиблого 773 000 гривень морального відшкодування.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Таня Стократна

    Ввести смертну кару і розтріляти к чертями собачим.
  • Таня Стократна

    За собак дадуть 6 років а за
  • Татьяна Семенчук

    Чотири роки за смерть юнака? Мабуть багато грошеняток має!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:55 Сказ на Хмельниччині: людей покусала хвора собака 14:50 Піреус Банк відкрив відділення у Хмельницькому (новини компаній) 14:09 Пензлик у животі та відрізаний член: лікарські історії від хмельницького уролога – Івана Воронюка photo_camera 13:35 У Хмельницькому чоловік викрадав котли з квартир у новобудовах Від читача 15:13 Стаття: Все, що потрібно знати про зубні імпланти: вирішення проблем зубів у Хмельницькому 13:01 Хмельниччину засипало снігом: яка ситуація на дорогах (ВІДЕО) play_circle_filled 12:37 Посмертна донорка з Шепетівки врятувала життя чотирьом людям photo_camera 12:04 На Хмельниччині жінка під час обіду зарізала чоловіка 11:40 Чи буде сніг? Прогноз погоди у Хмельницькому на 20-23 березня 11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up