Суд відправив за ґрати водія, який в новорічну ніч насмерть збив підлітка на Старокостянтинівщині

Суд відправив за ґрати водія, який в новорічну ніч насмерть збив підлітка на Старокостянтинівщині
Фото ГУ НП у Хмельницькій області
  • Хлопець пішов святкувати Новий рік разом, але вже зранку його знайшли на узбіччі дороги. 
  • Підлітка насмерть збив автомобіль, а водій з місця ДТП втік. 
  • 35-річного чоловіка згодом затримали та взяли під варту.
  • Суд призначив йому покарання -  4 роки в’язниці. 

Трагедія сталася у селі Ладиги. Тіло 14-річного хлопця знайшли на автодорозі зранку 1 січня. Як з'ясували, підліток пішов ввечері зустрічати Новий рік до свого товариша, але додому так і не повернувся. Вночі його збив автомобіль. Залишивши хлопця помирати на асфальті, водій поїхав геть. Однак, його затримали уже через кілька годин. Як пояснив 35-річний чоловік, вночі повертався з Острополя на своєму мікроавтобусі та наїхав на хлопця. Злякався і тому втік з місця ДТП.

Як додали у прес-службі Апеляційного суду Хмельницької області, у ході розслідування виявилося, що водій був за кермом п'яним та ще й перевищив дозволену швидкість. Його визнали винним за двома статтями Кримінального кодексу: частиною 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого), частини 1 статті 135 (завідоме залишення без допомоги особи, яка перебуває в небезпечному для життя стані й позбавлена можливості вжити заходів до самозбереження внаслідок безпорадного стану, коли він сам поставив потерпілого в небезпечний для життя стан).

Чоловіку призначили 4 роки в’язниці та на 3 роки позбавили його водійських прав. Також, він виплатить батькам загиблого 773 000 гривень морального відшкодування.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Таня Стократна

    Ввести смертну кару і розтріляти к чертями собачим.
  • Таня Стократна

    За собак дадуть 6 років а за
  • Татьяна Семенчук

    Чотири роки за смерть юнака? Мабуть багато грошеняток має!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up