У Хмельницькому дитина через «іграшку» потрапила під машину

У Хмельницькому дитина через «іграшку» потрапила під машину
  • 8-річний хлопчик виїхав на дорогу на пені борді.
  • На перехресті по вулиці Кутузова на нього виїхав «ВАЗ 21063».

 

ДТП сталася на вулиці Кутузова. Малолітня дитина на пені борді виїхала на проїжджу частину. Як інформує прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області, за кермом автомобіля «ВАЗ 21063» був 20-річний чоловік. Він наїхав на 8-річного хлопця вчора, 29 вересня.

Внаслідок аварії у дитини діагностували забій внутрішніх органів. Хлопчика забрали до лікарні.

Корисне посилання

Всі пропозиції купити ВАЗ 2106 у Хмельницькій області зі 100 автосайтів на Аutomoto.ua!

У цій справі відкрили кримінальне провадження відповідно до частини 1 статті 286 ККУ. Усі обставини автопригоди з’ясовують слідчі.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Качмарский Иван

    На мою думку дана ситуація склалася не через "іграшку", а через неправильно поставлені знаки після проведення капітального ремонту по вул. Кутузова. Через те що на дорозі положили асфальт та поставили знак головної дороги водії пролітають перехрестя не зменшуючи швидкості, незаважаюче на те що це жила зона.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up