У Хмельницькому двом тролейбусам роблять капремонт

У Хмельницькому двом тролейбусам роблять капремонт
Тут і далі — фото КП «Електротранс»
  • Для двох «рогатих» проводять капітальний ремонт, ще для одного — поточний.

Два тролейбуси з бортовими номерами 007 та 240 будуть капітально відремонтовані. Для першого саме зараз проводять відновлення несучої рами тролейбуса (в тому числі збірку-зварювання нових профільних труб конструкції рами, вирізання та заміну зношеного металу рами) та ревізію низьковольтної електропроводки. Цей тролейбус був випущений 2008 року.

У другому тим часом укладають лінолеум та починають монтувати нові поручні. Цей тролейбус надійшов на підприємство 2011 року.

Крім того, триває поточний ремонт тролейбуса. У ньому усувають корозію кузова, а саме замінюють окремі деталі й зачищають окремі деталі зовні та всередині. Про це повідомили у комунальному підприємстві «Електротранс».

Відео дня

Нагадаємо, що попереднього разу про завершення капітального ремонту тролейбуса повідомляли минулого місяця. Тоді на маршрути випустили «рогатого» з бортовим номером 006. Загалом таких одиниць транспорту у місті вже 10. У ремонті беруть участь працівники підприємства та учні розташованого поряд училища №11.

Немає опису світлини.

Немає опису світлини.

На зображенні може бути: 2 людини, потяг, канатна дорога та ливарня

На зображенні може бути: канатна дорога та потяг

На зображенні може бути: трамвай та текст

На зображенні може бути: хлібна паличка, вимірювальна лінійка та паста

Немає опису світлини.

На зображенні може бути: 1 особа, службовий транспортний засіб та текст

Немає опису світлини.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Elena

    В кожної техніки є свій СТРОК експлуатації. Як що капремонт входить в графік, то ремонтним шляхом усуваються зношені деталі та інші проблемні зони.
  • Сергей Слипченко

    Богдани від Рошена після 5 років перетворюються в лайно - все, як і планував жадібний жидоукраїнець Петрику. Львівські гарної якості - немає питань, Шкоди теж якісні хоч і старі. А відновлювати металобрухт і кожен рок обіцяти якісь еврогранти на десятки нових викликає запитання....
  • Maryna

    Це руїни, закупіть нові тролейбуси!

    ErV reply Maryna

    Це техніка перевірена часом, а не одноразове лайно

keyboard_arrow_up