У Хмельницькому можуть скасувати режим спецперевезень у тролейбусах

У Хмельницькому можуть скасувати режим спецперевезень у тролейбусах
  • Про це заявив міський голова Олександр Симчишин.

На час карантину тролейбуси Хмельницького частково перевели у режим спеціальних перевезень. Це означає, що у певний час доби ними можуть скористатися лише мешканці зі спеціальними перепустками. Однак цей режим невдовзі можуть скасувати. Про це сьогодні, 6 травня, під час онлайн-брифінгу сказав міський голова Хмельницького Олександр Симчишин.

— Розглядаємо варіант скасування спеціальних перевезень і повернення до звичного режиму руху тролейбусів. І збільшення кількості автобусних маршрутів, які мають право працювати в режимі спецперевезень. Тобто ми хочемо додати маршрути, але вони будуть працювати в режимі спеціальних перевезень, — сказав міський голова.

За його словами, хмельничанам вже видали понад 32 тисячі спецпосвідчень. І їх готові замовляти ще, якщо це буде потрібно. Нагадаємо, що раніше ми вже писали про можливість запуску автобусних маршрутів у місті в режимі спеціальних перевезень. Зараз у місті так працюють шість маршрутів, які сполучають центр міста з віддаленими мікрорайонами без контактної мережі.

Відео дня

Нагадаємо також обмеження, які зараз діють у Хмельницькому для транспорту:

У понеділок, 4 травня, в уряді повідомили про скасування ряду карантинних обмежень. Зокрема, пообіцяли дозволити торгівлю. Однак станом 18:00 6 травня рішення про це на сайті Кабміну не було.

Головні новини 6 травня про поширення коронавірусу та карантин дізнавайтеся з нашого окремого матеріалу.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (35)
  • Алла Антонюк

    Наволю!!!!
    Це може довіки бути то що?
    Нема короновіруса!!!!.
  • Элла Бажакова

    Так. Бо неможливо добратись на роботу.
  • Анна Кротенко

    А на рынках толпы людей без масок дистанций троллейбусы пустые без пассажиров Это что то не понятное Не продумали городские Мужи !!!
  • Бондар Сергій

    Який сенсу було устроювати цирк?) Тіпа наша влада про нас рєзко почала дбати?) Вони ненавидять нас ми їх, взаємна неприязнь, вони махали робити свою роботу а ми виконувати їхні рішення і жити по їхнім законам
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up