У Хмельницькому “швидка”, яка прямувала на виклик, з’їхала в кювет

У Хмельницькому “швидка”, яка прямувала на виклик, з’їхала в кювет
Фото ГУ ДСНС у Хмельницькій області

На допомогу довелось викликати рятувальників. 

Лютий приніс із собою справжню зиму зі снігом та морозами. Але така погода сприяє збільшенню кількості аварій на дорогах. Так, цієї ночі автомобіль “швидкої” потрапив у ДТП. Про це повідомляють надзвичайники. 

У понеділок, 6 лютого, о 01:05 до Служби порятунку «101» хмельничани повідомили про аварію в обласному центрі. На вулиці Лупана карета швидкої допомоги, яка поспішала на виклик, з'їхала у кювет. Кажуть, це трапилось через складні погодні умови.  

Рятувальники, які виїхали на місце аварії, відбуксирували автомобіль із кювету. Після цього “швидка” продовжила рух до місця виклику.

Відео дня

Додамо, дорожники кажуть, що в зв’язку із продовженням інтенсивних снігових опадів на трасах області працює спецтехніка. Учасників дорожнього руху просять поступатися дорогою механізмам.

 

Пішоходів просять бути особливо обачними, адже є високий ризик утворення льодяної кірки на тротуарах. Натомість водіїв закликають поступатися дорогою спецтехніці, адже поки не проведуть обробку та очищення автодоріг — не буде безпечного руху транспорту загалом. 

Правила безпеки на дорозі взимку

Патрульна поліція вкотре просить учасників дорожнього руху бути максимально уважними та обережними. Адже за несприятливих погодних умов зростає ймовірність потрапити в ДТП.

Як вберегтися від ДТП — поради від патрульних:

— Друзі, пам’ятайте, що ви 24/7 можете розраховувати на нас. Потрібна допомога — телефонуйте на лінію 102, — закликають патрульні. 

Рекомендації для пішоходів:

До слова, в Укравтодорі додають, що перелік місць відстою вантажівок та легковиків у розрізі автомобільних доріг загального користування можна переглянути на інтерактивній мапі

Також водії можуть отримати інформацію про стан проїзду та звернутися по допомогу до Єдиного контакт-центр Укравтодору за номером +38 067 400 60 80.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up