“З дитиною пройти неможливо!” Хмельничанин просить облаштувати “зебру” на Озерній

“З дитиною пройти неможливо!” Хмельничанин просить облаштувати “зебру” на Озерній
Фото ілюстративне

Чоловік каже, що з дитячим візком не пройти через дорогу, бо водії не скидають швидкості “на кругу”.

“Облаштувати “зебру” біля озера на Озерній” — таке звернення зареєстрував хмельничанин Андрій Онищук. 

Чоловік скаржиться, що водії, проїжджаючи попри озеро, не скидають швидкості. Це становить небезпеку для пішоходів. 

— Потрібно нанести розмітку зебри біля озера на Озерній, там де круг. Автомобілі літають коли повертають. Пропускають одиниці. З дитячим візком пройти практично неможливо!!! — йдеться в петиції. 

Відео дня

Андрій Онищук не вказує точної локації. Та, ймовірно, йдеться про перехрестя вулиць Панаса Мирного та Залізняка:

Станом на 5 лютого петицію підписали 1 особа з 500 необхідних. Звернення зареєстроване 27 січня. До кінця збору підписів залишився 81 день. 

А на вашу думку слід облаштувати пішохідний перехід на перехресті Мирного-Залізняка?

Нагадаємо, нещодавно ще один хмельничанин зареєстрував петицію до місцевої влади. У зверненні він просить заборонити в місті використання тролейбусів. Пропонує це зробити до закінчення війни або ж поки не перестануть вимикати електропостачання. Каже, таким чином місто позбудеться одразу 4 проблем:

Натомість, аби всім містянам вистачало місця в громадському транспорті, чоловік пропонує збільшити кількість маршруток. Більше про це читайте за посиланням

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Ирина Дитишина

    Там дійсно зі сторони побутової хімії на зупинку Залізняка тяжкувато перейти.Не треба світлофора,але хоча зебру.Щоб трохи безопасніше було переходити дорогу.
  • Валентина Кміта

    панове водії,ви ж не завжди в авто,ви теж потенціальні пішоходи,відносьтесь с повагою до нас,а ми не будемо бігати через дорогу де попало.і всім хватить дороги.і всі будемо живі.
  • Андрей Гришнюк

    Сперечатися з цього приводу можна довго і з кожного боку хтось правий по своєму.

    Справа в тому,що світлофори і зебри з здебільшого розташовані так,як хтось порахував за потрібне і його взагалі не цікавило хто там буде їздити чи ходити.

    Але погодьтеся що виходячи з того що маємо , насамперід  учасники дорожнього руху мають дотримуватися пдр і поважати один одного.

    Тому що є пішоходи які вважають що саме тут їм потрібно перейти і при цьому не те що на дорогу не дивитися,а взагалі в навушниках і нікуди не поспішаючи переходити.

    Але також є і водії для яких правил ніби як і не існує !

    Можуть збити на регульованих переходах,не те що на не регульованих де багато хто не вважає що там потрібно зупинитися і пропустити пішохода,який уже не тільки ступив на проїжджу частину,а й почав рух!.....
  • Читач47

    Зрозуміло, що пішоходи хочуть перетворити дорогу у суцільний піщохідний перехід. Але так не має бути. Є пішохідний перехід трохи далі. Можливо це 50-100 метрів від бажаного місця для переходу. Потрібно пройти до найближчого піщохдного переходу і, дотримуючись Правил дорожнього руху (переконатись що автомобіль зупинився чи його взагалі немає), там перетнути дорогу і прямувати до бажаного вам місця. А як ви хотіли? Водіям також важко через кожен метр пропускати пішоходів. Але можете також займатись екстримом і намагатись перетнути дорогу у невстановленому місці. Це вибір кожного. Але при цьому не забувайте, що такий екстрим може створити проблеми не лише вам і вашим близьким, а також і водіям та їхнім близьким. Будьте відповідальними перед собою та іншими.

keyboard_arrow_up