У Хмельницькому зменшать кількість тролейбусів: як ходитимуть “рогаті”

У Хмельницькому зменшать кількість тролейбусів: як ходитимуть “рогаті”
Фото зі сторінки КП "Елкктротранс"
  • Менше транспорту вдень та більше на години пік. 

  • А після 20.00 ходитиме всього 20 тролейбусів. 

В обласному центрі вирішили зменшити кількість тролейбусів, які щоденно курсують містом. В мерії кажуть, це пов’язано зі складною ситуацією в енергетичній сфері країни і міста. А також аби не трапилось аварійних ситуацій.

Нагадаємо, за останні два дні сталось три аварії, під час яких автівки загородили рух “рогатим” — біля залізничного вокзалу, у Раковому та на Катіоні. А нещодавно на Інститутській і сам тролейбус потрапив у ДТП. 

— Шановні пасажири ХКП «Електротранс», у зв’язку із критичною ситуацією в енергетичній сфері країни і міста, з метою недопущення аварійних ситуацій сьогодні змушені протягом дня суттєво зменшувати випуск тролейбусів, — повідомляють на підприємстві. 

Відео дня

Кількість тролейбусів на години пік зменшувати не будуть, а от вдень та після 20.00 “рогатих” виїде на вулиці значно менше. 

— Після години пік, тобто, після 10:30 зменшуємо  кількість тролейбусів до 40 машин. З 16:30, у час «пік» маршрутами міста курсуватимуть 60 тролейбусів. З 20:00 — 20 штук, — додають в “Електротрансі”. 

ОНОВЛЕНО:

В 11.08 в мерії повідомили, що кількість тролейбусів, які вийдуть на маршрути, вирішили зменшити:

- Інформуємо про нові зміни щодо суттєвого зменшення випуску тролейбусів. Після години пік, тобто, після 10:30 зменшуємо  кількість тролейбусів до 30 машин. З 16:30, у час «пік» маршрутами міста курсуватимуть 45 тролейбусів. З 20:00 - 15 тролейбусів, - зазначають в міській раді. 

У перевізника обіцяють оперативно повідомляти про всі зміни. 

До слова, у четвер, 20 жовтня, по всій території України будуть запроваджуватись обмеження на користування електроенергією. Українців просять мінімізувати користування електроенергією від 7.00 до 23.00, інакше доведеться робити віялові відключення. На відключення впродовж дня слід чекати в усіх областях. 

Додамо, внаслідок ударів, які завдали російські військові по території України від 10 жовтня, зруйновано 30% українських електростанцій. Саме це спричинило масові відключення світла.

Так, лише 19 жовтня під ракетний обстріл потрапила Ладижинська ТЕС на Вінниччині та Бурштинська ТЕС на Івано-Франківщині. А 10 жовтня росіяни вдарили трьома ракетами по електропідстанції в Хмельницькому

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up