У Кам'янці-Подільському перестав працювати весь громадський транспорт (ОНОВЛЕНО)

У Кам'янці-Подільському перестав працювати весь громадський транспорт (ОНОВЛЕНО)
Фото ілюстративне
  • У зв'язку з посиленням карантинних заходів відсьогодні у місті не будуть їздити автобуси та маршрутки.

У Кам'янці-Подільському відсьогодні, 6 квітня, перестає курсувати громадський транспорт. Таке рішення влада міста прийняла у зв'язку з посиленням карантинних заходів Урядом. Про це повідомив мер міста Михайло Сімашкевич.

  • "Кам'янчани, важлива інформація: відсьогодні містом перестає курсувати громадський транспорт. У зв'язку з посиленням карантинних заходів Урядом, припинили роботу три медичних пункти, які мають ліцензію на передрейсовий мед- і техогляд водіїв та транспортних засобів. Через те маршрутні автобуси не можуть обслуговувати пасажирів. Медиків перевозитимемо й надалі, а решта підприємств і установ мають забезпечити доїзд своїх працівників самостійно", - написав він на своїй сторінці у Facebook.

Як згодом повідомив Сімашкевич, зважаючи на останню постанову Уряду, яка повністю забороняє рух маршруток, від завтра, у місті буде додатково курсувати ще один комунальний автобус з селища цемзаводу до ВАТ "М'ясокомбінат". Він перевозитиме виключно працівників тих сфер, які забезпечують життєдіяльність міста.

Відео дня
frame width="500" height="745" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowtransparency="true" allow="encrypted-media" data-src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fsimashkevich%2Fposts%2F1499581286868687&width=500">

 

Нагадаємо, всі діючі міські автобусні маршрути у Хмельницькому також припинять роботу до кінця карантину — 24 квітня. Таке рішення прийняли у Хмельницькій міській раді на виконання постанови Кабінету міністрів. У місті продовжать працювати лише тролейбуси. Курсуватимуть вони у звичному режимі. Для медиків та працівників інших критично важливих сфер, які забезпечують життєдіяльність міста, пообіцяли пустити тимчасові маршрути.

 Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Наташа Козловська

    А чому церкви працюють у карантин?
  • Танюша

    А. Чого. Електротаксі.  Їздить. ?  Це. Тоже. Громадський.  Транспорт.  Чи. Комусь. Це. Потрібно
  • Галина Худенко

    Ничего страшного,начнут ходить пешком
    Полезно
  • Настя

    Оце правильно, оце молодець!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up