У нових тролейбусах вже розбивається скло на вікнах та дверях

У нових тролейбусах вже розбивається скло на вікнах та дверях
  • Нові "рогаті" вже зазнали перших ударів.
  • У жовтому вибите скло на вікні, у синьому - на дверях. 
  • Ще один тролейбус має механічні проблеми. 

Влітку минулого року у Хмельницькому з'явились три нові жовті "Богдани". Їх випустили на вулиці ще 12 серпня. А вже цьогоріч закупили ще сім синіх тролейбусів. Разом на них витратили з міського бюджету 46 мільйонів гривень.

Однак деякі "рогаті" катались вулицями без ушкоджень недовго. Один із них - жовтий - хмельничани помітили із заклеєним клейонкою вікном. На дверях другого - синього - сьогодні, 18 квітня, пасажири побачили оголошення про розбите скло в дверях. 

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Про розбите скло в комунальному підприємстві "Електротранс" знають. Вину скидають на людей, яких багацько зайшло в салон на зупинці.  

- На тролейбусі № 010 є вибите вікно, - підтверджує Віктор Паламарчук. - Але це людський фактор. Найшло багато людей і витиснули. Водій просто не встиг побачити. Ми це усунемо. 

А от за пошкоджені двері в синьому "рогатому" доведеться платити водію. 

- На тролейбусі № 026 водій відкручував шуруп і скло на дверях саме тріснуло, -пояснює Віктор Паламарчук. - Причини цього ми не знаємо. Але тут винен водій. Він вже написав пояснюючу заяву і в ній вказав, щоб вартість скла утримали з його заробітної плати. 

Кажуть, нове скло для дверей тролейбуса вже замовили. Очікують доставку через 2-3 дні. Поки ж хваляться, що в інших областях нові "рогаті" пошкоджені більше. 

В "Електротрансі" кажуть, що тролейбуси ще знаходяться на гарантії і серйозних поломок в нових "рогатих" ще немає. Але вже є перші недоліки. 

- Слава Богу, поломок в нових тролейбусах немає, - каже керівник підприємства Віктор Паламарчук. -  Хоч інколи, буває, не роблять «повороти», але наші електронщики знаходять ці недоліки і тут же їх усувають. Є пошкодження в одному тролейбусі, але там вже вийшов термін гарантійного обслуговування. Там проблема з підшипником на тяговому двигуні. Але він їде, поки жодних проблем немає.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) Від читача 12:08 РЕПЕРФУЗІЙНОМУ ЦЕНТРУ КНП «ХОССЦ» у м.Хмельницький – 3 роки! 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці 17:09 Зеленський вручив орден «Золота Зірка» дружині полеглого Героя Руслана Пруса 16:46 Померла 8-річна Каріна з Кам’янця. Рідним треба допомога photo_camera 16:16 За необережне вбивство двох лісівників житель Шепетівщини отримав вирок 15:41 У Хмельницькому не знайшли підозрюваного, який причетний до отруєння собак 15:16 Хмельницьку обласну службу зайнятості очолив новий керівник 14:46 У Симчишина найвища: рейтинг зарплат мерів сусідніх міст (ІНФОГРАФІКА) 14:21 На Хмельниччині викрили священника УПЦ МП, який вихваляв путіна перед вірянами 13:36 На Хмельниччині водій переконував суд, що прикидався п'яним перед поліцейськими
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up