У центрі Хмельницького “Mitsubishi” врізався в поліцейський автомобіль (ВІДЕО)

У центрі Хмельницького “Mitsubishi” врізався в поліцейський автомобіль (ВІДЕО)
Фото: Хмельницький LIVE

ДТП трапилось на перехресті Свободи та Проскурівської.

Пригода трапилась у понеділок, 26 вересня, неподалік ЦУМу. Близько 18.30 на перехресті вулиць Свободи та Проскурівської не розминулися дві автівки — “Mitsubishi” та “Renault”. 

35-річний кермувальник “Mitsubishi” не пропустив службовий поліцейський автомобіль, який саме проїжджав перехрестя на “червоне”. 

Хмельничани повідомили про аварію в спільноті “Хмельницький.Live”:

Відео дня
cript async src="https://telegram.org/js/telegram-widget.js?19" data-telegram-post="khmlv/10176" data-width="100%" data-single>

 

Інформацію про ДТП підтвердили у поліції. Інспекторка з комунікації Хмельницького райуправління поліції Віра Мазур розповіла vsim.ua, що водій, не надав перевагу в русі службовому автомобілю з увімкненими проблисковими маячками та допустив зіткнення. 

Внаслідок ДТП ніхто не постраждав, однак транспортні засоби отримали механічні пошкодження.  Наразі на водія “Mitsubishi” склали протокол infoза порушення правил дорожнього руху. 

Фото: “Хмельницький.Live”

Санкція статті передбачає накладення штрафу в розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.

Тим часом у соцмережах хмельничани вже активно обговорюють новину:

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Валєра Кругляк

    Біба і боба два *********
  • Ирина Ермакова

    Відомо достали!
  • ЧитачЧитачів

    Часто проблискові маячки включають одразу після ДТП.

keyboard_arrow_up