В аваріях на Хмельниччині за добу постраждали четверо людей

В аваріях на Хмельниччині за добу постраждали четверо людей
Тут і далі фото зі сторінки ГУ НП у Хмельницькій області

За добу на Хмельниччині сталось 3 аварії.

Погодні умови спричинили збільшення кількості дорожньо-транспортних пригод в Хмельницькій області. Впродовж вихідних та на початку трапилось кілька аварій, є загиблі та травмовані. Кілька легкових та вантажних автомобілів потрапили до кюветів. Рятувальникам довелось їх витягувати. 

Так, в понеділок в аварії загинуло молоде подружжя з Харківщини. А їхній 2-річний син отримав травми та залишився сиротою. Детальніше про це читайте за посиланням. 

Також 3 аварії сталося 22 листопада. В поліції повідомляють, що близько 14:15 години на трасі «Хмельницький — Волочиськ» поблизу Грузевиці “Renault” з’їхав у кювет. За кермом був 34-річний водій. Внаслідок ДТП 63-річна пасажирка автівки отримала травми. Її у важкому стані госпіталізували до Хмельницької обласної лікарні.

Відео дня

Інша аварія трапилась близько 19:20 години в селі Копистин. Зіткнулись «Daewoo» під керуванням 25-річної місцевої жительки та «Ford», за кермом якого перебував 35-річний чоловік. Внаслідок аварії водійка першої автівки та її 30-річний пасажир травмувалися. Їх доставили до тієї ж лікарні.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася у Волочиську. Близько 17:00 години на вулиці Незалежності 68-річний водій автомобіля «Dacia» збив 36-річну жінку, яка переходила “зебру”. Внаслідок ДТП пішохідка отримала травми і потрапила до Волочиської багатопрофільної лікарні.

В усіх випадках слідчі відкрили кримінальні провадження info і наразі встановлюють усі обставини подій.

Правила для водіїв взимку

Водіїв закликають дотримуватись простих зимових правил:

Додамо, цього тижня в Україну прискаче черговий південний циклон. Тому очікуються дощ та мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, ожеледиця, ожеледь та рвучкий вітер. Синоптики зазначають, що ускладнення погоди призведе до порушення руху транспорту на дорогах і вулицях. Детальний прогноз читайте за посиланням

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up