У Хмельницькому трапилось чотири ДТП. Патрульні шукають свідків аварій

У Хмельницькому трапилось чотири ДТП. Патрульні шукають свідків аварій
Фото ілюстративне

Поліцейські знову повідомляють про 4 аварії, винуватці яких пошкодили легковики та втекли з місця подій.

Останнім часом в обласному центрі почастішали випадки аварій, після яких порушники тікають з місця пригоди. Про це свідчить збільшення кількості повідомлень про пошук свідків ДТП. Поліцейські знову попереджають про 4 інциденти, винуватців яких розшукують. 

Перша аварія трапилась на вулиці Тернопільській, поблизу будинку № 9. Там в період з 16 жовтня по 11 листопада, невідомі пошкодили автомобіль марки “Geely MR”.

Згодом, 16 листопада, о 12:01, невідомий водій врізався в іншу автівку на Південно-Західному. Це трапилось на перехресті вулиці Хотовицького та Львівського шосе. Невідомий, керуючи сірою “BMW”, серійної моделі Х, зіткнувся з автомобілем “Renault Dokker”. Винуватець втік з місця аварії.

Відео дня

Фото цих пошкоджень патрульні не надають.

Також в період з 08:30 години до 18:10 години 16 листопада, трапилась аварія на парковці торгового центру "Либідь Плаза". На вулиці Кам'янецькій, поблизу будинку № 21, пошкодили лакофарбове покриття бокової лівої частини автомобіля марки "КІА RIO".

Це та наступне фото УПП у Хмельницькій області

Пізніше, 21 листопада, в період з 15:30 години по 22:00 годину на вулиці Ярослава Мудрого, поблизу будинку № 2/А, також пошкодили лакофарбове покриття бокової лівої частини автомобіля "MERCEDES BENZ CLK 350".

— Відділ розшуку та опрацювання матеріалів ДТП управління патрульної поліції в Хмельницькій області просить усіх очевидців чи осіб, які володіють будь-якою інформацією з приводу вищевказаної події зателефонувати на службу “102” та допомогти встановити обставини. Дякуємо за допомогу!” — повідомляють в поліції.

Нагадаємо вам ще про кілька подібних випадків. Так, в період з 21 жовтня по 8 годину ранку 27 жовтня невідомі пошкодили автомобіль “Volkswagen Passat”. Це трапилось на вулиці Лісогринівецькій, поблизу будинку № 28/1.

Згодом, в період з 26 жовтня по 10 годину ранку 27 жовтня сталась ДТП на вулиці Спортивній. Поблизу будинку № 56 зловмисники пошкодили пошкоджено автомобіль “Daewoo Lanos”.

А 27 жовтня, близько 21:00 трапилась аварія в Раковому. На вулиці Майборського, неподалік будинку № 4, автомобіль “Mercedes Benz” B-класу, сірого кольору, наїхав на пішохода. Після цього водій легковика втік з місця події. 

Крім того, на вихідні та з початку тижня трапилось кілька аварій, є загиблі та травмовані. Кілька легкових та вантажних автомобілів потрапили до кюветів. Рятувальникам довелось їх витягувати. А вчора в аварії загинуло молоде подружжя з Харківщини. А їхній 2-річний син отримав травми та залишився сиротою. Детальніше про це читайте за посиланням. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up