ДТП на Хмельниччині: зіткнулися легковики та застрягла вантажівка (ФОТО)

ДТП на Хмельниччині: зіткнулися легковики та застрягла вантажівка (ФОТО)
Тут і далі фото - ГУ ДСНС у Хмельницькій області
  • Неподалік Копистина зіткнулися два легковика.

  • А поблизу Сутковець вантажівка застрягла в снігу. 

За минулу добу водіям на Хмельниччині двічі довелось викликати рятувальників на допомогу. Обидві аварії трапились у темну пору доби. Розповідаємо детальніше. 

Зіткнулись легковики

Спершу о 19:20 до Служби порятунку «101» повідомили, що на автодорозі поблизу села Копистин Хмельницького району зіткнулися дві автівки “Chevrolet Lanos” та “Ford Fusion”.

Надзвичайники, які прибули на виклик, деблокували пасажира “ланоса” та передали його медикам “швидкої”. Також вони відключили акумулятор автомобіля від живлення.

Відео дня

Застрягла вантажівка

Згодом, о 23:30, рятувальникам повідомили, що у селі Сутківці Хмельницького району, вантажівка “Mercedes 1617” застрягла на засніженому узбіччі та не може самостійно виїхати на дорогу.

Фахівці ДСНС за допомогою троса та автомобіля підвищеної прохідності витягли “Mercedes” із снігової пастки на проїжджу частину. Після цього водій продовжив рух.

 

Нагадаємо, вчора в аварії загинуло молоде подружжя з Харківщини. А їхній 2-річний син отримав травми та залишився сиротою. Детальніше про це читайте за посиланням. 

Також на вихідні та з початку тижня трапилось кілька аварій, є ще загиблі та травмовані. Кілька легкових та вантажних автомобілів потрапили до кюветів. Рятувальникам довелось їх витягувати. 

Правила для водіїв взимку

Водіїв закликають дотримуватись простих зимових правил:

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up