“Велетенські калюжі та болото”. Хмельничанка просить про капремонт двох ділянок доріг у Дубовому

“Велетенські калюжі та болото”. Хмельничанка просить про капремонт двох ділянок доріг у Дубовому
Фото Ольги Білик з сайту E-dem
  • Йдеться про ділянки до товариства забудовників ”Дубово” та масиву “Хутір Швейцарія”. 

  • Авторка петиції стверджує, що їх не ремонтували як мінімум 30 років. 

  • Через бездоріжжя туди не може вчасно доїхати “швидка”, а громадський транспорт та таксі взагалі відмовляються їхати. 

Напередодні Нового року на порталі звернень до міської ради з’явилось дві подібні петиції. Їх зареєструвала хмельничанка Ольга Білик. Обидва звернення до міського голови Олександра Симчишина. 

Ольга просить капітально відремонтувати дві ділянки доріг у мікрорайоні Дубове. Перша знаходиться у товаристві індивідуальних забудовників “Дубово”, друга веде до дачного масиву, який в народі називають “Хутір Швейцарія”. 

— Мешканці міста Хмельницького звертаються з проханням зробити капітальний ремонт доріг (по яких дорослі та діти ходять щодня). Стан дорожнього покриття знаходиться в критичному стані з непроїзними ділянками та не підлягає ямковому ремонту. Особливо занедбаним є ділянки центральних доріг, — пише Ольга Білик. 

Відео дня
Дороги в ТЗ " Дубово". Фото Ольги Білик

Вона додає, що жителі обох масивів неодноразово звертались до влади з проханням про ремонт. Але за останні 30 років цього так і не зробили. Тож місцеві власним коштом підсипали дороги.

— На даний момент дорога у надзвичайно жахливому стані. Під час зимового періоду даний відрізок дороги для автомобілів справжнє випробування, а для людей суцільна смуга перешкод. Доводиться ходити через велетенські калюжі та болото. А коли тане сніг чи йдуть дощі, утворюються потоки води, обійти які неможливо, людям які йдуть на роботу, або дітям, які щоранку йдуть у садочок або школу. Через відсутність нормального дорожнього покриття вчасно приїхати "швидкі" не можуть, таксі відмовляється приїжджати, а також відмовляються перевізники здійснювати перевезення пасажирів через погане дорожнє покриття, — пише авторка. 

Вона закликає посприяти ремонту цих доріг та зробити тротуарну доріжку для пішоходів, аби забезпечити жителям масивів належне проживання на території міста.

Станом на 13.30 2 січня петиції набрали 15 та 101 голос із 500 необхідних. Збір підписів триває ще 86 днів. Підписати їх можна за посиланнями:

Де, на вашу думку, ще потрібно відремонтувати дороги в Хмельницькому? Діліться локаціями у коментарях. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (12)
  • Читач57

    В нас  так робиться,що кошти на те щоб зняти асфальт який в нормальному стані і на його  місце бруківку виложити то грошіє,а ,на ремонт будинку в центрі міста біля 1 поліклініки гроші теж находять, хотя ця будівля ніяким боком міста нестосується,тому що будувалась частним забудовником
  • Oleksandr

    Блін, таке круте місце як "Хутір Швейцарія" може і собі саме зробити))) Я там не був, але ж не назвуть так дачний масив)
  • Людмила Мазур

    Дякуємо ППО, що ями не від ракет. Обійдемо, обїдемо,  купим дрони, а після перемоги - ремонт.
  • Ваня Драч

    Ні де не потрібно кругом є дороги

keyboard_arrow_up