Вже не 10: змінили дозволену кількість пасажирів у громадському транспорті

Вже не 10: змінили дозволену кількість пасажирів у громадському транспорті
  • Скільки можна буде перевозити людей у кожному автобусі й тролейбусі, залежатиме від кількості сидячих місць.

  • У Хмельницькому нововведення почне діяти завтра, 26 березня.

Дозволена кількість пасажирів у міському громадському транспорті вже не обмежується десятьма. Перевозити одночасно можна буде стільки пасажирів, скільки займає половину сидячих місць у транспортному засобі. Як розповів міський голова Хмельницького Олександр Симчишин, таке рішення сьогодні, 25 березня, прийняв Кабінет міністрів. За його словами, у хмельницьких тролейбусах можна буде перевозити близько 15 пасажирів одночасно. Нововведення у Хмельницькому почне діяти завтра, 26 березня. Перевізників про це вже поінформували.

Нагадаємо, що обмеження у 10 пасажирів одночасно діє з 18 березня. Його запровадили у рамках протидії поширенню коронавірусу. Пасажирське сполучення між населеними скасували повністю, також зупинили метрополітени Києва, Харкова та Дніпра. У Хмельницькому додатково скасували безкоштовний проїзд для пенсіонерів, а також зобов’язали пасажирів носити маски.

Сьогодні всі карантинні заходи в Україні подовжили на три тижні — до 24 квітня. Запровадили також режим надзвичайної ситуації. За останнім повідомленням МОЗ, в Україні зафіксували 133 випадків COVID-19. Серед цієї кількості померли 4, одужав 1 пацієнт. Оперативну інформацію про коронавірус та карантин дізнавайтеся з нашої окремої новини. Також ви можете долучитися до збору коштів на потреби Хмельницької міської інфекційної лікарні за посиланням.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (41)
  • виктор золотов

    Введите пожалуйста на проезд в транспорте спец.проездные документы,потому что на смену нет чем добраться, в автобус лезут все кому не лень,а человека на стратегический объект на работу не взяли в автобус.
  • Леонид Наседкин

    А почему вы не написали что местная власть сама не имеет права обижать пенсионеров? Это право президента.А симщишин заборзел.

    Лизунець Мордокнижний reply Леонид Наседкин

    ХКП електротранс є комунальним, а не казенним підприємством, тут рішення приймають у місцевій раді чи міським головою.
  • Ира Северенюк

    В нас взагалі всі маршрути відминили
  • Vadim Sikora

    Поясніть різницю між товпою в транспорті і на зупинці?

    Vadim Sikora reply Vadim Sikora

    Вася Шуруп я взагалі їжджу по Європі, сам в машині, вот це самоізоляція. І не наражаю рідних на небезпеку.

    Вася Шуруп reply Vadim Sikora

    Vadim Sikora вдома потрібно сидіти! А не в товпі!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up