Як хмельничанам повернути кошти, які залишаться на електронному квитку (ВІДЕО)

Як хмельничанам повернути кошти, які залишаться на електронному квитку (ВІДЕО)
  • Оператор “Герц” повертатиме кошти, які залишились на рахунках. Розказуємо що для цього потрібно. 

Із 1 лютого цього року в обласному центрі змінять оператора, уповноваженого на впровадження електронного квитка в тролейбусах. Впродовж місяця, до 1 березня, проводитиметься заміна встановлених раніше валідаторів на нове обладнання. 

Також з 1 лютого припинить свою роботу застосунок «Щодня Зручний» та сторінка «Електронний квиток» на вебпорталі «MyCity». Як діяти пасажирам в такій ситуації розповіли в міській раді. 

Для пасажирів, які є власниками пільгових карток, НЕ потрібно здійснювати обмін карток, усі картки будуть функціонувати. А власникам платного електронного квитка НЕОБХІДНО до кінця січня обнулити баланс (мінімізувати або ж використати).

Відео дня

У разі залишку коштів на балансі «гаманця» електронного квитка пасажиру доведеться пройти процедуру повернення коштів. Для цього потрібні такі документи:

У Хмельницькому працюватимуть 8 точок, де можна буде оформити документи для повернення коштів:

  • філії управління праці та соціального захисту населення (вул. Інститутська, 18, вул. Перемоги, 10Б, вул. Шевченка, 99)
  • Центр надання адміністративних послуг (вул. Соборна, 16)
  • амбулаторія загальної практики сімейної медицини № 3 (вул. Романа Шухевича, 1В)
  • Управляюча муніципальна компанія «Озерна» (вул. Панаса Мирного, 31)
  • Хмельницьке комунальне підприємство «Електротранс» (вул. Тернопільська, 15/2)
  • Управління транспорту та зв’язку (вул. Сковороди, 12).

В цих точках фахівці допоможуть з оформленням документів. Також ці ж документи можна буде надсилати ТОВ «ГЕРЦ», як в електронному, так і в паперовому варіантах:

Нагадаємо, замість одеської компанії «Герц», у місто зайде луцька фірма «Сіті Кард Систем». Зміна оператора пов’язана з тим, у що «Герцу» на початку лютого закінчується термін контракту. «Сіті Кард Систем» обрали на конкурсі на початку листопада. 

Перехід від старого оператора до нового передбачає зміну системи та заміну валідаторів у громадському транспорті. Всі картки, які зараз «на руках» у хмельничан, працюватимуть і в новій системі. 

Продаж проїзних карток новий оператор планує почати 20 січня. У центрі міста відкриють офіс, де можна буде їх купувати. Крім того, у Хмельницькому встановлять орієнтовно 20 терміналів, де можна буде купити та поповнити картку. Більше про це читайте у матеріалах:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Читач31

    Кажуть,що угода закінчується..Ну так продовжить угоду ,навіщо це все,заміна обладнання, а гроші на картках? щоб вивести ,документи подавай  завірені у юриста,тай взагалі це кофедеційна інформація..Я не дипломат то можу сказати хто це робить-довбодятли! Ніхто тепер небуде ціма картками користуватися, як ви будете кожного року дрочитися з операторами!

    Степан Бандера reply Читач31

    герц - лайно, і проблеми не вирішує, а лише створює,  та й бабла відмиили купу, а продукт - рівень студентської курсової, яку ніхто доробляти не хоче.
  • Ірина Рездванецька

    От в мене на картці є гроші і я не піду з грудною дитиною стояти в черзі щоб їх повернути - куди ці гроші підуть (я думаю, що я така не одна)???
  • Николай Кулина

    Що ви постійно робите для людей проблеми?То з газом,тепер з квитками.Невже немає чим занятись на даний час?

keyboard_arrow_up