Хмельницький перевізник намагався відсудити автобус, вилучений ТЦК. Який результат

Хмельницький перевізник намагався відсудити автобус, вилучений ТЦК. Який результат
  • Водій перевізника у свій вихідний без дозволу взяв мікроавтобус.
  • На проспекті Миру, перебуваючи у стані сп'яніння, він скоїв ДТП та втік.
  • Машину вилучили на користь військової частини.

Хмельницький перевізник-ФОП намагався повернути мікроавтобус, який вилучив ТЦК на користь військової частини. Він звернувся до суду та доводив, що це зробили незаконно. Мова йде про події березня минулого року. За словами Валентина Дідика, а саме так звуть підприємця, тоді його водій самовільно взяв мікроавтобус «Mercedes-Benz 313 CDI». Транспорт використовували для перевезення пасажирів за маршрутом Хмельницький — В'язовець (село у Ямпільській громаді Шепетівського району).

На проспекті Миру водій, який є сином перевізника, потрапив у ДТП. Крім того, він мав ознаки сп'яніння (у тексті рішення суду йдеться то про алкогольне, то про наркотичне), відмовився від проходження огляду та залишив місце події. Машину правоохоронці вилучили на штрафмайданчик. Згодом Володимира Дідика визнали винним за згаданими подіями. Після цього мікроавтобус вилучили на потреби Сил оборони. А підприємцю мали виплатити гроші за нього.

Валентин Дідик намагався повернути свій мікроавтобус. Для цього звернувся до Хмельницького міськрайонного суду. Останній визнав, що вилучення авто було законним в умовах воєнного стану. Чи отримав підприємець гроші за мікроавтобус, у рішенні суду не йдеться. Це було у грудні минулого року.

Відео дня

Відтак Валентин Дідик подав апеляцію. Але й там не стали на його сторону і не повернули мікроавтобус. Про це повідомили на сайті Хмельницького апеляційного суду.

До слова, ми вже згадували Валентина Дідика на своєму сайті раніше. Це було у липні минулого року. Тоді пресофіцер військової частини Національної гвардії Марина Березюк на автостанції №2 купила квиток до Красилова. При цьому скористалася посвідченням учасника бойових дій. Після цього сіла в автобус до згаданого перевізника.

На кільцевій розв'язці водій почав збирати гроші за проїзд та перевіряти квитки. Далі слова Марини Березюк:

— Побачивши мій квиток, запитав, що це таке. Я відповіла, що пільговий квиток, та показала посвідчення. Після чого той почав кричати, що нікого він задурно возити не буде і щоб я зверталася до міського голови Красилова та начальника автовокзалу, аби з ним уклали договір та відшкодовували йому витрати. «Вас дуже багато розвелося! На передову вас всіх треба!» — його слова. Ще кричав, що маю бути у військовій формі, а посвідчення офіцера та УБД ні про що йому не говорять, — писала пресофіцер Нацгвардії на своїй сторінці у Facebook.

Деталі цієї історії дізнавайтеся з матеріалу: «Іди на передову»: подробиці скандалу між військовою та перевізником

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Лілія Кобилянська

    Бикоту паскудну на передову!!!!! І тата і синка!!!!!!!
  • Инна Сафонова

    Він відмовля проїздй військовим кажи що я вас туди не посилав. Як він можи перевозити людей якщо внас багато військових і чоловіків та жінок, ми будим до смерті вдячні цим військовим цим янголам які биригли нас і наших дітей, нашу неньку Україну низький уклін вам.
  • Aleksandr Lukianov

    Це бидло вже не вперше їздить на підпитку, та скоює ДТП. До речі також на Пр.Миру.. У нього не те щоб бус забрати треба, але і посвідчення водія та паспорт, бо воно неосудне. Як взагалі такі особи можуть здійснювати пасажирські перевезення.
  • Игорь Степанов

    А чого з ним взагалі так панькуються? Чий він кум чи родич?

keyboard_arrow_up