За місяць у ДТП на Хмельниччині загинуло 8 людей

За місяць у ДТП на Хмельниччині загинуло 8 людей
  • За жовтень в області сталося майже дві сотні аварій. 
  • У ДТП загинуло 8 осіб та ще 22 травмувалося.

За жовтень на території Хмельницької області сталося 185 дорожньо-транспортних пригод, з яких 22 — з травмованими. У ДТП загинуло 8 осіб та ще 22 — отримало травми різного ступеня тяжкості. Про це повідомили в Управлінні патрульної поліції.

Основними причинами ДТП, за словами правоохоронців є:

  • порушення безпечної швидкості;
  • порушення правил маневрування;
  • порушення правил проїзду перехресть;
  • недотримання дистанції;
  • порушення правил проїзду пішохідних переходів;
  • керування транспортним засобом у нетверезому стані;
  • перехід у невстановленому місці;
  • виїзд на зустрічну смугу, тощо.

Нагадаємо, лише за останній тиждень в області сталося кілька серйозних аварій, у яких загинули та постраждали люди:

Відео дня

-  26 жовтня на проспекті Миру в обласному центрі сталася серйозна дорожньо-транспортна пригода. На дорозі зіштовхнулися "ВАЗ 21099" та "ВАЗ Калина". Автомобілі зазнали сильних пошкоджень, на місці аварії працювали рятувальники. Бійцям ДСНС довелося за допомогою спецінструментів деблокували водіїв автівок, адже ті були зажаті металевими конструкціями. Після постраждалих передали медикам. Їх доправили до лікарні. Наразі лікарі встановлюють ступінь важкості травм. 

-  26 жовтня у Полонському районі CHEVROLET AVEO злетів з дороги та перекинувся. Внаслідок аварії травмувалося дві людини — водій і пасажир.

- 24 жовтня поблизу повороту на село Лозова Волочиського району 66-річний водій «ВАЗ 2107» допустив зіткнення із кузовом вантажівки «ЗІЛ 130», яка саме зупинилась для здійснення повороту ліворуч, пропускаючи зустрічні авто. Про це повідомили у секторі комунікації поліції Хмельницької області.  У результаті ДТП загинули водій «ВАЗ», його 59-річна дружина та 32-річний син.

- моторошна аварія сталась 23 жовтня у Волочиську. «Honda CR-V» зіткнувся з «ВАЗ 2101». У ДТП постраждали водій «ВАЗу» та його пасажири, хлопці 15 та 14 років. Удар був такої сили, що постраждалих довелося витягати з машини за допомогою гідравлічних ножиць. Старший хлопець помер у приймальному відділенні того ж вечора. Іншого у важкому стані госпіталізували до реанімаційного відділення, однак лікарі врятувати його так і не змогли. Він помер наступного ранку.  

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Михайло Заклецький

    Таке відчуття , що від ковіду померло менше .

    Pechuliak Andrii reply Михайло Заклецький

    Михайло Заклецький так, просто про нього на кожному кроці говорять
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up